Makale Yaz
saggitario
Bu haberi yazdır
Asıl Suç Riekerink'te Mi?
 Şub
15
 2017

  Taraftarımız Riekerink'e tepki göstermekte haklı olarak gözükebilir. Fakat bazı kişilerin anlamadığı şeyler var. Riekerink'in geçen sene yapmış olduğu açıklamalara bir dönelim ; Riekerink aslında bizim takımımızda hocalık yapmayı kesinlikle istemedi. Hatta söylediklerinden anlaşıldığı kadarıyla sadece sezon sonuna kadar takımda kalıp sonra yeniden altyapıya dönmek istedi. Biz Riekerink'i mecburiyetten takımın başında tuttuk. Çünkü lig zaten bizim için bitmişti ve bunun için yeni bir hoca almak para kaybından başka bir şey olmazdı. Peki neden bu işe bir son verip sezon sonunda yeni bir hocayla çalışmaya başlamadık ?

  Cevabı basit ; YÖNETİMİN BECERİKSİZLİĞİ !! Yönetim bize verdiği sözleri yine yerine getiremedi. Şampiyonlar Ligi kadrosu kuracağız dediler Antalyaspor'dan daha kötü bir kadro kurdular. Taraftarımız şuanda Riekerink'e yükleniyor başarısızlıktan dolayı , haksız da sayılmazlar Riekerink'in bu başarısızlıkta payı var. Ama asıl başarısızlığın nedeni yönetim ve futbolculardır. Elimizdeki kadronun yeterli olduğunu sanarak yorum yapıyor herkes ; Ama hayır elimizdeki kadro yeterli falan değil. Bir takımın ortasahaları kötüyse o takım başarılı falan olamaz. Allah'a çok şükür kanatlarımız olsun göbekteki oyuncular olsun kaliteleriyle yeterli futbolculardır. Fakat unutmayalım ki , bir takım sadece ortasahaları iyi olursa da başarılı olamaz. Evlere şenlik bir savunmamız var. Ve bu öyle bir hal almış ki oraya Pique'yi bile koysan yine de o savunma düzelmeyecek gibi duruyor. Forvetimiz kötü diyemeyeceğim. Çünkü elimizde forvet bile yok. Tüm gol yükümüzü kanatlarımız üstlenmiş durumda. Kanatlarımıza hiç sözümüz yok harika performans sergiliyolar ama onların dışında skoru direkt değiştirebilen oyuncularımız şuanda yok. Demek istediğim kısaca şu ; Riekerink iyi bir hoca olmayabilir ama başarısızlığımızın nedenleri arasına futbolcuların daha büyük payı var. Şunu da size sorayım : Biz eğer ki Kayseri maçını kazanmış olsaydık Riekerink sizce takımdan gönderilecekmiydi ? Tabiki gönderilmeyecekti. Bir hocanın başarılı olup olmadığı oynattığı oyundan belli olur. Almış olduğu galibiyetten veya mağlubiyetten değil. Teknik direktörler bazı belli taktikleri söyler ve futbolculardan bunları uygulamalarını isterler. Ama unutmayın futbolu teknik direktörler değil futbolcular oynar. Ben Galatasaray'ın bir futbolcusuysam sen beni dilersen istemediğim bir mevkiye koy yine de Kayseri'ye atardım golümü.

  Şuan ki yönetimimiz Galatasaray'ı maddi yönden iyi yönetmeye çalışıyor. Ellerinden geleni yapıyorlar. Dursun Özbek bir şirketin başına geçsin kesinlikle o şirketi maddi yönden ayakta tutabilir. Ama futbol bu baştaki kişilere göre değil. O yüzden bu yönetim olduğu sürece Tudor da gelse Mourinho'da gelse başarı şansımız düşük olacaktır...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2017
 
Temmuz (1)
 
Şubat (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...