Makale Yaz
ali-sami-helll
Bu haberi yazdır
Bir Beyin oğlu bir Nazifoğlu
 Ağu
17
 2016

Resim aslında çok şey anlatıyor değilmi?

Yerini veliahtına bırakmaya hazırlanan yaşlı kurt eliyle siper edip futbolcuları tarıyor yine,ortadakini anlatmaya gerek yok sahayı bulamıyor ama kafası rahat sağı solu kuvvetli ve genç veliaht ise kartal gibi süzüyor sahayı ve ' sanki siz görürsünüz olm umut,olcan,tarık üçlüsü  az daha saltanatınızı sürün' diyor!

Evet Alp Yalman dan sonra beklenen büyük transferi gerçekleştirdi Dursun Özbek ve LEVENT NAZİFOĞLU  futbolun başına getirildi.Böylelikle 2 yıldır söylemedik laf bırakmadığımız özbek kardeşler rahata erdi artık tarfatar onlara dokunmaz laf bile etmezler çünki FUTBOLDAN ANLAYAN YÖNETİCİLERİMİZ OLUNCA TÜM SORUNLAR BİR BİR ÇÖZÜLÜYOR !

Takımın en büyük sorununun futboldan anlayan yöneticisinin olmaması olduğunu,özbek bro ların yapacağı en büyük transferin futboldan anlayan yönetici transferi olduğunu yazmıştım aylar önce,sağolsunlar sonunda en büyük transferi yaptılar ve kendilerinide klübüde kurtardılar.

Eski bir futbolcumuz Levent NAZİFOĞLU ve futbolun,sahanın içinden geldiği herhalinden,açıklamalarından,netliğinden,kendinden emin duruşundan belli oluyor Allah utandırmasın seni ve bizleri...

Sayın NAZİFOĞLU na naçizane  bir kaç uyarım var sadece !

Öncelikle R.başsan dışında yapılan transferleri çok doğru buluyorum ancak:

chedju iyi bir stoper değil,güvenilecek bir stoper değil,lider bir stoper değil,türkiye liginin sertliğine uygun bir stoper değil mümkünse gönderilsin yerine  kiralık bir  stoper alınsa iyi olur ama  alınamazsa sorun değil elimizde stoper bol.

Bence asıl sorun stoper de değil asıl sorun rakip takımların orta sahamızı çok rahat geçmesi,pozisyon vermemizin nedeni bu. defansa kimi alırsak alalım bu yumuşak orta sahayla çok pozisyon veririz.Bu nedenle tolga ne kadar iyi niyetli olursa olsun orda yalnız kalıyor yanına bir tane daha Türkiye liginin sertliğine uygun,güçlü,agresif,rakibi rahatsız eden bir defansif ön liberonun daha alınması gerekmekte.

Aynı zamanda takımımızın forvet sorunu halen devam ediyor.Eren e kimsenin lafı yok ama sakatlanırsa yada cezalı olursa ne poldi nede sinan forvet oynayabilecek özellikte değiller top tutamıyorlar hep önlerine top isteyen tipik kanat oyuncuları kısacası poldi ve sinan forvet OYNAYAMAZ her kim bunlar forvete alternatifdir derse sene sonu görüşürüz onlarla! bu kadar da iddaalıyım.

Korkarımki oluşturduğumuz ve sizinde açıkladığınız yapılacak bir kaç takviyeyle oluşacak güzel kadromuz sadece forvet eksikliğinden dolayı mutlu sona ulaşamıyacak.İlla banko bir forvete,çok para harcamayada gerek yok avrupanın büyük takımlarından kiralık,genç,yetenekli bir golcüde alınabilir.Ereni yedeklesin yeter yoksa takıma yazık olacağı kanaatindeyim

Hepinize saygılar sevgiler.....





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2017
 
Mayıs (1)
 
Ocak (1)
  2016
  2015
  2014
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...