Makale Yaz
qbilay
Bu haberi yazdır
Hamza Hoca'nın Gönderilmesinin Maliyeti
 Kas
20
 2015

Değerli Galatasaray taraftarı bu sayfalarda ilk yazım. Umarım zülfiyare dokunmaz. 

Anlı şanlı Galatasarayımızdan bahsediyoruz. 

Nice teknik direktörler geldi geçti bu dev kulüpten. Kim bilir daha nicesi gelecek geçecek. Neyse çok uzatmayayım.

Malumunuz Galatasaray’ın Hamza Hoca’dan daha büyük sorunları var. Örneğin mali durum. Gelin kısaca bir hatırlayalım. Neler yapıldı;

-          Bir sürü personel iş gücü fazlası diye işten uzaklaştırıldı. (Hukuki olarak hakları ödenmiştir diye umuyorum.)

-          Kiralık arabaların iadeleri yapıldı.

-          Bilmem kaç tane futbolcunun sözleşmesi fesih edildi, kimisi çok cüzi paralara kiralandı hatta hatta kimisi üstüne para verilerek gönderildi.

-          Uygun fiyatlı gelecek vadeden taransferler yapıldı. Çünkü hoca uzun vadeli çalışacaktı kulüpte. Yetiştirecekti bu genç ve başarıya aç futbolcuları.

-          Genel kurullar yapıldı. Yapılacak işler için izinler alındı. Rahatlama olacak diye. Vs. vs.

Daha birçoğu yapıldı da neyse şimdi gerek yok daha fazlasına. Peki soruyorum Hamza Hoca gidince ne oldu? Neden bu kadar sorun?

Hamza hoca gidince ne oldu;

-          Tasarruf için çıkarılan personele ödenmeyen para şimdi yeni teknik direktöre ödenecek. Bir sürü kişi yeine bir kişiye.

-          Hamza hocanın arabası boşa çıktığı için çok sorun yok.

-          Kiralanan futbolcuları belki yeni hoca tekrar görmek isteyecek. Bu futbolcular bir kez daha değerlendirilecek. Hem kulübe hemde futbolcunun kariyer çizgisine sekte vurulacak.

-          Uzun vadeli gelecek vadeden tarnsferler başka bir bakış açısı ile değerlendirilecek. Belki de o kadar gelecek vaad etmiyormuş denecek.

-          İzin alınan işler futbol takımının bu süreçte kötü sonuç alması durumuna bağlı olarak izin alanların varlığı taratışıldığından yine ertelenecek ve yine Galatasaray kaybedecek.

-          Devre arası Hamza hoca ile belki tek trasnfer kabul ettirilecekken şimdi yeni teknik direktör belki de fazlasını isteyecek. Tasarrufa inat.

Velhasıl Hamza hocanın gitmesi sadece Hamza hocanın gitmesi değildir. Hamza Hocanın gitmesi Galatasaraya çok büyük maliyettir. Gerçi tasarruf anında eminim ki bunlar hesaplanmıştır.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...