Makale Yaz
ysngnc
Bu haberi yazdır
Transfer ve kadro yapısı
 Ağu
04
 2015

Arkadaşlar merhaba;

2014-2015 yılını şampiyon bitiren takımımız yine ve yeniden bu fırsatları doğru kullanmamaya devam etmekte. şampiyonluktan ve direkt şampiyonlar ligine doğrudan gideceğimiz için ciddi bir gelir sağladık. fakat bu paraları doğru kullanamadıktan sonra hiçbir anlamı bulunmamaktadır. ki zaten fenevbahçede şampiyonlar ligine kalamayacağı için oradan da 10 milyon euro gibi bir para gelecek.

öncelikle podolski transferi çok önemli ve yararlı bir transfer. ayrıca scout ekibinin tavsiyesi ile alınan carole de bence bu senenin nokta atışlarından biri olacak gibi duruyor. bölge bölge takımımızın durumunu aşağıda detaylı olarak inceleyelim.

Kale: kalede dünyanın en iyi kalecilerinden biri olan muslera var fakat arkasında kimse yok. burası için gökhan değirmenci çok doğru bir transfer gibi duruyordu fakat onuda göztepeye kaçırdılar. bu saatten sonra yerli iyi bir kaleci bulmak zor gibi duruyor. Allah musleraya sakatlık vermesin diye dua etmekten başka çaremiz bulunmuyor. 

Bekler: sol beki carole ve eğer kalırsa telles götüreceğine ve bu kanatta bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. fakat sağ bekte büyük sıkıntımız var. sabri ve tarık ile şampiyonlar liginde zorlanacağımız kesin. gerçi tarık inter maçında fena değildi fakat şampiyonlar ligi ayarında değil. buraya kesinlikle üst düzey bir sağ bek alınmalı.

Stoper : elimizde 4 stoperimiz bulunuyor. semih ve chedjou üst segment stoperler. fakat diğer 2 stoperimiz çokda güven vermiyor. iyi bir stoper alınıp korayı bir yıl kiraya vermek çok sağlıklı olacak gibi duruyor.

Orta saha merkez : melo giderse ki artık bu saatten sonra gitmesi gerekiyor. onun yerini dolduracak bir ön liberoya kesinlikle ihtiyaç var. ortasaha da şuan selçuk, bilal,jem,rodriguez, dzemali, hamit ve yekta bulunuyor. dzemaili ve yekta hemen gönderilmeli. bilalin ben bu sene yıldızlaşacağını düşünüyorum. rodriguezinde kumaşı iyi. adaptasyon sorunu çekmezse katkı sağlayacaktır.hamit artık bu seneyi çıkaramaz gibi gözküyor. özetle melonun yerine alınacak ön libero, selçuk bilal rodriguez ve jem ile orta sahada sıkıntı yaşamayız gibi duruyor. hatta emreyide burada kullanabilir hoca.

Hücum kanatlar: kanatlarda şuan için podolski, yasin, olcan, emre ve sinan gümüş var. bir sağ kanat oyuncusuna ihtiyacımız var gidi duruyor fakat parayı burada harcamak istenmezse sinan gümüşü kesinlikle buraya monte etmekte fayda olduğunu düşünüyorum. sinanı kiraya vermek kesinlikle yalnış bir hamle olacaktır. sinan podolski ve sneijder gibi futbolculardan daha çok şey öğrenecektir. 

Forvet Arkası : burada tek tercihimiz var Wesley Sneijder. sneijder yoksa çift forvet oynamalıyız. 

Forvet : burak bu bölgede tek başına. podolskiyi tam bir forvet olarak görmek yalnış olur. sercandan birşey olmaz. umut ise çok yetersiz. yedeğin yedeği olmalı. dolayısıyla bir forvete ihtiyacımız olduğu çok belli.

Özetle yedek kaleci, sağ bek, melonu yerine ön libero ve forvet alınması gerekiyor fakat yönetimimiz  hala neyi beklliyor anlamış değilim. bu sene ve geçen sene kazanılan paralara ne olduğunu yönetimin açıklaması gerekiyor. yine bu sene hop oturup hop kalkacağımız bir yıl olacak gibi duruyor.

Herkese İyi günler





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
 
Ağustos (1)
  2014
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...