Makale Yaz
onuruys
Bu haberi yazdır
Galatasaray Tam Bir Ruh İşi Çocuk Oyunu Değil!
 Şub
10
 2015

Ne bu rezalet ?

Sahaya çıkan bu 11 adam kime hizmet ettiğini bilmiyor mu ? Bu soruyu defalarca sormaktan kendimi alamıyorum. Ama haksızlık ettiğim bir adam var ki, ondan özür dilerim. Yahu adam ne işin var senin bu Galatasaray da. Karakterin şahane, futbolun şahane, futbolu bıraksan filmlerde oynayacak yüzün var, sen tut gel bizim takımın kalesini koru. Nasıl üzülüyorum anlatamam. Samimiyetli söylüyorum böylesine aşkla sevdiğim bir takıma bu adam yakışmadı. Yakışmadık Muslera'ya...

Dünkü futbola daha detaylı değinecek olursak; ne için sahadaydık bir biz değil oradakiler bile bilmiyordu eminim. Ne Hamza hocamız, ne sahadaki 11 ne de yedekte bekleyen 7 kişi. Neyin mücadelesini verdiler demek isterdim ama bir mücadele de yoktu. Sahada bir takım vardı ki; sola bakıyorsun onlar sağa bakıyorsun onlar. Geçiriyorsun onlarda, engelliyorsun onlarda. Suçlu aramak ne medyanın işi, ne benim ne de taraftarın işi. Suçu birey olarak herkes kendinde aramalı. Futbolcu bir aldığı maaşa bakmalı, bir de kime hizmet ettiğine altını defalarca çizerek dikkat etmeli. Burası Metin Oktayların, Hagilerin, Bülent ve Şükür gibilerin geçtiği yerler. Senin futbolcu olarak ne o maaşı kabul edip sözleşme imzalamaya hakkın var ne de yan gelip yatmaya lüksün var. Galatasaray adı altında kimlerin mirasını sahiplendiğine ve hangi rolleri üstlenmen gerektiğine dikkat edeceksin. Yeri gelecek omzun çıkacak KORKMADAN devam edeceksin yeri gelecek gol kralı olmaya doymadan o haline ŞÜKÜR edeceksin. 

Kısacası bu takımı anan gibi, baban gibi sahipleneceksin. Ekmeğini yiyorsan bu camianın, suyunu içiyorsan ve yaşamaya devam ediyorsan ister fanatik fenerli, beşiktaşlı ol ister can ciğer GALATASARAY sevdalısı ol, o armaya saygı ve şükran duyacaksın. Yok öyle geleni gideni kaleciyle buluşturmak, o adamı zan altında bırakmak. Yok öyle başı boş saha içinde dolanıp, gol attım yırttım havalarına bürünmek. Yok kardeşim yok 10 numaraysan öyle ismin listede olup, sahada kaybolmak. Sen HAGI gibi olmak istiyorum diyorsan çıkıpta dün o maçın en iyisi olmak zorundaydın. Yensende yenilsende! Peki son UMUT ya Allah diyip 11'e koyduğumuz adam, aklın ve futbolun BULUT'larda ne gezer senin ? Demem o ki; hakkını verin bu formanın. Suçlu aramaktan öte, kendi kendinize inzivaya çekin. Ya bu yol uğruna canınızı verin ya da bu yolda sol şeridi işgal etmeden çekip gidin !

Şunu da bilin:

"ASLOLAN GALATASARAY!"





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...