Makale Yaz
messenger
Bu haberi yazdır
BU TAKIM İÇİN ÇOK GEÇ
 Ara
10
 2014

    Hemen her galatasaraylı şuan ocak ayı gelsede biran önce rahatlasak diye bekliyor. Malesef çözüm ocakta olmaz arkadaşlar bu takımın sorunları 1-2 yerde değil heryerinden bişey çıkıyor. Bir kere kadro o kadar saçma kurulmuşki bi yerini düzeltsen diğer tarafı bozmak zorunda kalıyorsun. Napıcaz peki??

    Haziranı beklicez mecburuz arkadaşlar. Galatasaray şuanda alabildiği puanları alsın hamza takımı idare eder ama anca idare eder bu takımı takım yapmak çok zor iş ocak ayında satabileceklerimizi kesinlikle satmalıyız artık elimizdeki oyuncuları kazanmaya çalışmayı bırakmalı iş yapacaklara yönelmeliyiz.

örneğin :  Hakan Balta , Gökhan Zan , Aydın , Engin Baytar , Yiğit Gökoğlan , Blerim Dzemali , Goran Pandev , YEKTA, Hamit altıntop , Veysel Sarı , Eboue, Umut Gündoğan.

Bunları ocak ayında elden çıkarmak zaruridir.

Bonus olarak Yabancı sınırından dolayı Chedjoununda ocak ayında satılıp yerine Ömer Toprak veya Uğur Demiroku alabiliriz.

Zaten satılsın dediğim oyuncular emin olun galatasaraya şuan veya son 2 senede bişey vermişliği yok. Bunların yerine sinan gümüşler , emrecanlar veya birhanlarda oynar ve emin olun daha çok çabalarlar en azından bir değer kazanırız. Zaten ocak ayında istikrarlı bir transfer yapamayız saydıklarım dışında en güzeli işimize yaramayacakları elden çıkarıp zaten oynayanları takım yapabilmek.

Gelelim haziran ayına  Haziran ayında Eğer yabancı sınırı değişmemiş ise geriye dönecek olan Amrabat satılsın , Ontivero Satılsın zaten sezon bittiği için rahatız artık önümüz açık tek sorun yönetim olacaktır neden yönetim?

Bi kere mayısta yine seçim var yani oyuncu alma işini yeni yönetim yapacak diye bakarsak bedava olan oyuncuları elden kaçırma riskimiz doğar.

Haziranda alabileceğimiz bedavaları almalıyız. Umarım gelecek olan yönetim transfer işini sezonunun son günlerine bırakmaz.

Benim düşünceme göre Ocak ayında sattığımız veya satabileceğimiz oyunculardan epey kar edicez bonservisi olsun veya olmasın kar neticesinde bu adamlar otursada parasını tıkır tıkır alıyorlar.

Hamza hoca ne yapmalı peki? tabii hala hamza hoca baştaysa!!! artık gidecek olanlar gittiğine göre eksiklerini transferleriyle kapattığına göre kuracağı takım kesinlikle selçuk ve burak kemiği üzerine olmamalı. Artık genç bir kadro kurmalı gerekirse 1 sene şampiyonluk es geçilmeli ama oynanan oyundan zevk alınmalı galatasaray pres yapmalı gol yediği zaman pısmamalı ben galatasaray yenildiği zaman değil pısırık oynadığı zaman çok üzülüyorum yoksa yensede gönlüm galatasaray yenilsede...

Yazımı Okuduğunuz için Teşekkür Ederim.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2014
 
Aralık (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...