Makale Yaz
uaserious64
Bu haberi yazdır
Büyük Galatasaray taraftarına
 Ara
07
 2014

Büyük GALATASARAY  Taratarına

Bu yazıyı yazmamda ki en büyük sebep artık her şeye sıfırdan başlamamız gerektiğidir. Özellikle Selçuk ve Burak konusuna değinmek istiyorum.

Herkes bildiği için bazı yerleri kısa tutacağım Selçuk ilk geldiği yıl muhteşem bir sezon geçirdi melo ile mükemmel bir ikili oluşturdular ve takımın skor yükünü çektiler. Her şey aslında burada başladı Galatasaray taraftarı Selçuk için Xavi benzetmesi yaptı ama herkes biliyor ki Xavi uzun yıllar istikrarını korudu. Mehmet Demirkol’un bir yorumunu unutamıyorum Selçuk Barça orta sahasında oynaması için nesi eksik fazlası bile var demişti böyle olunca oyuncu bile kendini göklere çıkardı.  Bu hallere nasıl düştüğünü anlamak gerçekten çok çok zor. Son Gaziantep maçında oynadığı geri paslar, dikine oynadığı pasların isabetsizliği herkesi tamamen çileden çıkarttı taraftarların Trabzon maçında yarısı ıslıklarken yarısı destekledi taraftar bile bölündü Şimdi biraz geriye gidelim ve bakalım. Selçuk ilk geldiği yıllarda sağ bekten eboue’nin müthiş bindirmeleri vardı ilerleyen dönemlerde rieranın çıkışları ve orta sahayı rahatlatması melonun enerjisi Elmanderin orta saha gibi oynayıp melo-selçuk ikilisinin yükünü azalttı. Selçukta bir şeyleri kanıtlama imkanı ile unutulmaz maçlar oynadı ne zaman ki bekler değişti elmander gitti takım savunması azaldı Selçuk ve melo’nun yükü arttı onların boşluklarını dolduran kimse kalmadı her şey ortaya çıktı. Selçuk’un formsuz olduğu dönemler oldu bu bir gerçek ama bu demek değildir ki o kişinin anasına bacısına küfür edeceksin eleştirmek tabi ki hakkın ama her şeyin bir sınırı vardır. Aynı şekilde Burak yılmaz ilk geldiği yıl maç başına 0.82 gol ortalaması vardı. Çift forvet oynayan Galatasaray’da aranan adamdı Burak yılmaz birde onun yanına Drogba gelince Burak’ın işi çok kolay oldu burak’ın özelliklerini herkes biliyor burada saymamıza gerek yok ama yine biliyoruz ki tek forvet oynayan Galatasaray’da pas alışverişlerini yapacak duvar olacak top indirecek adam burak’ın özelliklerini kapsamıyor. Herkes acımasızca eleştiriyor Burak yılmazı ilk yıl Kendi taraftarları tarafından maestro ve Kral yapılan adamlar şimdi yerin dibine sokuluyor eleştirin ama sınırımızı bilmeliyiz. Ve özellikle en önemli nokta rakip takım taraftarlarının önünde kendi oyuncunuzu yedirmeyin sonuna kadar arkasında olun çünkü o kişi Galatasaray’ı temsil ediyor bunu unutmamalıyız.                

Son olarak Hamza Hamzaoğlu’nun gelişi ile Galatasaray’da yeni bir dönem başlamıştır. Şimdi Eskişehir maçı ile her şeyi bir kenara bırakalım taraftar ve futbolcular tekrar barışsın Dördüncü yıldız ve gelecek için Kenetlenmek zorundayız çünkü Başka Galatasaray yok Unutmayalım Biz bir Aileyiz Kenetlendikçe Daha da Büyüyen..

EMRAH KARA





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2014
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...