Makale Yaz
merican31
Bu haberi yazdır
Çilek Karpuz Kavun Armut Uyut Babam Uyut
 Ağu
26
 2014

Bütün galatasaray taraftarlarına öncelikle bu yıl içinde geçmiş olsun diyorum. 

Bu takıma baktığımız zaman muslera semih belki birazda chedjou haricinde maç kazanma gibi bir isteği olan yok. Sağ bek veysel sol bek telles sanırsın ki hayatlarında ilk defa top oynuyorlar hava sıcak zemin kötü kabul ediyorum ama durum böyle olsada galatasarayda oynayan bir oyuncunun bu kadar kötü olmaya hakkı yok. orta sahaya geldiğimizde selçuk vücut dili diyor ki ben futbolu unuttum ara pası atmak nedir ya ben yanımdaki oyuncuya pas atamıyorum öylece sahada gezinir yıl sonunda 4 M € cebime koyarım. Melo da zaten milli takıma seçilemedim bende iyisini mi bulacaklar ki beni kessin ben kendimi fazla yormamam havasında Olcan zaten kariyerinin son kontratını yapmış bir eda ile oynuyor umarım bundan bir an önce kurtulur. yasine gelince galatasarayın alt yapısında yıllık 100000 € yasinden daha iyi oynayacak en az 10 tane futbolcu vardır. bruma iyi olsada yabancı olduğundan takıma girmesi zor. forvet hattına gelince ben ortada bir forvet falan göremiyorum. top rakipteyken bir güreşçi rakibi iten çeken dalaşan güçsüz bir güreşçi görüyorum. top bizdeyken kendini çita sanıp hızı olmayan bir koşucu görüyoryorum. yetenekleri çok kısıtlı top kontrolü olmayan top sürmeyi bilmeyen hava hakimiyeti olmayan sadece karşı karşıya kaldığı zaman pozisyonların %50 değerlendiren bir forvet görüyorum. berk ismail oynasa bundan farklı olmaz hatta daha yetenekli bir forvet. yabancı transfer edilsin demiyorum çünkü yabancı transfer edilse bile oynayamaz. o yüzden alt yapıya yönelmekte fayda var. paralarımızı savurmanın anlamı yok. 

Büyük takımlarlar hazırlık maçı yapamamızın sebebini çok iyi anlıyorum şimdi. bu takım iyi bir takıma denk gelse darmadağın olur yönetim üstünde daha fazla baskı hissetmek istemediğinden ufak tefek takımlarla maçlar yapıldı ve  takımın iyi gözükmesine sebep oldu. 

Sayın başkan yabancı tranfer edemeyeceğini bildiğin halde bu taraftarla neden dalga geçip uyutma çabasındasın anlam veremedim. yönetimin çıkıp biz trasfer yapamıyoruz hatat elimizde olan yabancıları dahi oynatamıyoruzdemesi gerekirken hala tarftarı uyutma peşindeler. galatasarayın kurtuluşu alt yapıdan çıkaracağı ardalar semihlerdir. 

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2014
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...