Makale Yaz
banker
Bu haberi yazdır
DERS ALMAK LAZIM
 Ağu
26
 2014

Süper Kupayı kaybettik, açıkçası umrumda değil geçen sene kazanmıştık kupayı ama ligde şampiyon olamadık. zaten üç tane berbat penaltı atarsan kalende muslera da olsa galip gelemezsin.önemli olan lig başlamadan eksik yönlerimizi görüp önlem almak.üzücü olan takımımız oyunuyla umut vermiyor ama kalemizde öyle bir adam var ki kimsenin aklı arkada kalmıyor

Gelelim eleştirilecek adamlara başta burak yılmaz bu takıma forvet lazım diye bağırıyor ayağında top tutmuyor gelen topu ya kaptırıyor ya da eziyor.Havadan gelen toplarda sıfır. yanındaki adama pas atmaktan aciz.kendini her pozisyonda yere atmaya meyilli. o kadar çok faul yapıyoki ilk kez erman toroğluna hak verdim abi hücum oyuncusu niye faul yapar belki rakibin hata yapacak. (ve güzel haberi veriyorum burak yılmaz beş sene daha bizde ve yaklaşık 3 milyon euro para alacak senelik. yönetimi bu kararından dolayı da tebrik ediyorum.)

Selçuk inan geçmişteki hizmetlerinden dolayı bu taraftar ona sabrediyor ama maçtaki o pas hataları nedir. Burak Yılmazla çok iyi arkadaş olabilirsin ama ona gol attırıcam diye ayağına gelen her topu ona şişirmek zorunda değilsin. 

ve gelelim yanlış olmasını dilediğim tespite özellikle burak ve selçuk sneijdere pas atmıyor umarım yanılıyorumdur ama çok uygun durumda olsa dahi ısrarla pas atmamakta diretiyolar. buna prandellinin bir çözüm bulması lazım.

yasin öztekin diye bir topçu geldi hemen eleştirmek doğru değil bir izleyelim sabredelim dedik yönetimin vardır bir bildiği dedik! 2.5 milyon euro bonservis vermişler dedik! ama ilk 15 dakikada daha hazır olmadığını veya bu takımda oynayacak kapasitede olmadığını gördük.

alex telles birisi bu çocuğa defans yapmayı öğretmesi gerek özellikle hava toplarında çok kötü.

ve gelelim takımdaki eksik ve düzeltilmesi gereken noktalara o kadar çok pas hatası yaptık ki şampiyonlar ligi maçı olsa beşiktaşın rekorunu kırardık ve sneijderi topla buluşturamıyoruz maç boyunca çok az göründü bu takımın beyni sneijder mutlaka daha çok topla buluşturulması gerekiyor.

ve yazımın sonuna gelirken bu takıma ilerde top tutacak hava toplarında etkili bir yabancı forvet lazım diyorum ama aklımda isim yok zaten yabancı kuralı nedeniyle alsakta nasıl oynatıcaz orasıda muamma umarım hatalarımızdan ders çıkarıp gelecek sezon ligde şampiyon oluruz şampiyonlar liginde de yeni başarılara imza atarız..

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2014
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...