Makale Yaz
kralmuslera
Bu haberi yazdır
Tanıyanı Bulunuz
 Tem
02
 2014

şimdinin trendi ligi tanıyan hoca...ama önemli olan hocanın takımı tanıması değil mi? bakın mancini danyi sağ-sol bek, semihi sağ bek,sabriyi sol açık-sol bek, burak'ı sağ sol açık, sneijderi sol açık,meloyu stoper olarak kullanmıştı. ceyhun maç kurtarıcı olarak defalarca oyuna alındı. şimdi terimden sonra mancini değilde sancini gelseydi ve şimdi gitseydi acaba gündemede şimdi mancini gelseydi eminim çoğumuz gelmesini isterdik.

mancini iyi bir hoca iyi bi taktisyen ama futbolcuları tam olarak tanıyamamış olduğundan başarı sağlayamadı. yanındakiler kukla misali oturdular. bana kalırsa takımını iyi tanıtacak birileri lazım büyük hocaların yanına yardımcı olarak. kim gelirse gelsin löw,hiltzfeld,klinsman hatta mourinho ya da ancelotti takımı onlara tanıtacak yükünü hafifletecek bi yardımcı lazım. yeri geldiğinde konuşan sırf susmayan.

ancaaaak en sağlamı yerli hoca. ben yerli hocadan yanayım.gereksiz maceralara gerek yok diye düşünüyorum. kim olursa olsun.

pekiiiiii transfer nasıl olmalı. şimdi olcan alındı.çok güzel. ama bi tane daha yerli kanata ihtiyacımız yok mu? sırf olcanı alacaz diye turguttan serdardan vaz geçildi.hatta altın ordulu forvetten. değer mi? izleyip görecez. ammaaaa ikinci bir alternatik kanat yerli tabii lazım. çünkü seneye inşallah bruma oynayacak. bruma bi kanatta olcan diğer kanatta.peki yedekleri nerde yok. o yüzden alınmalı.

mevlüt bize forvet olarak yeterli.başka forvete gerek yok. sağ bek takımda yığınla var. veysel,salih,sabri,hamit hatta eboue oyüzden sağ beke gerek yok.sol bek ishak bence akınmalı.hatta gerekli ve şart. stoper deseniz serdar taşçı satılmaya çalışılıyor.bence bi araştırılmalı durumunu bilmiyorum ama düşünmekte fayda var. kesin bir de yerli stoper.

orta sahayada melo selçuk ikilisinin aleternatifi sadece yekta olarak gözükyor.tabi bu sene bence furkan özçal bişeyler yapacak ama orayada yerli bi alternatif gerekli.kim olur bilmem ceyhun gittikten sonra hürriyete bile rağzıyım :))) başka transferede gerek yok bence tabiiiiii eboue dany chedjou ambrabat hajro gitmeli ontivero kiralanmalı

bence bizim takımımız çok iyi sadece parlatacak hoca lazım





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
 
Eylül (1)
  2015
  2014
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...