Makale Yaz
candaroglu
Bu haberi yazdır
Bana Bir Masal Anlat Baba!
 May
19
 2014

Saygıdeğer Renktaşlarım;

Adaletin kılıcının parmakları kesemediği, kişisel rantların başarıları dahi gölgelediği, koskoca camiaların mahalle maçında kavga eden çocuklar gibi birbirlerine horozlandığı, takımdaşlıkların kaderleri belirlediği bir sezonu geride bıraktık.

 Bizler GALATASARAY başarılı mı anketlerine bakaduralım atı alan üsküdar’ı geçiveriyor. Stadı dahi olmayan, bedava oyuncu peşinde koşan, borcu gırtlakta, bir avuç 3. Sınıf oyuncuyla ligi 3. Bitiren Beşiktaş bile kanaatimce daha başarılı biline.

 Hele bir stadyum yapılsın diye ağzımıza bir parmak bal çalanlar, ardından o kadar gelire rağmen borcu hala katlayanlar da bunun tuzu biberi… Biz daha hala TERİM veya MANCİNİ tartışırken çoktan kat ve kat fark atmamız gereken FENERİN nasıl ardında kalıyoruz bunun izahı lazım. MANCİNİ ilk iki ay “KONDİSYON” martavallarıyla bizi oyalarken bugün hiçbir büyük takımın olmadığı TÜRKİYE KUPASI ile avutmaya çalışıyor. Daha iki hafta üst üste aynı kadroyu oynatmayan, Burak’tan sol açık, Ceyhun’dan yıldız libero yapan bir teknik adamı da literatürlere saygılarımızla ekleyiveriyoruz.

Bana bir masal anlat baba…. Şarkılarındaki masalları dinleyerek geçen taraftarlık ruhumuza, her gün biraz daha ağır gelen abuk sabukluklar sabrımızı da taşırmıyor değil. Hani derler ya aklın yolu bir: Şu ara transferde alınan 9 tane yeni transfer nerede? Merak etmeyen var mıdır. Bu Hajroviç denilen 2. Sınıf; Ontivero denilen 3. Sınıf oyuncuyu kim almıştır? Peki bu kadar para hangi menajerlere verilmiştir acaba bu işin içinde Ali Cengiz oyunları mı vardır? Riera, Amrabat ve Engin Baytar’ı bu oyuncular için mi göndermişizdir? Hadi bir masal anlat baba….

Her gün yeni transfer önerileri varken yine DZEKO,ETOO,BALOTELLİ,TORRES havada uçuşurken açıklanan 15 milyon dolar parayla neyi alacağız tam bir muamma. Bunun dışında ”Biz bize yeteriz Avrupa kimin umrunda” denilerek alınmış 5+3 kararı da işimizi zorlaştıran çok büyük engeller. MANCİNİ  gidecek! umudu olanlara maalesef katılamıyorum çünkü hayatta öğrendiğim paranın yüzü sıcaktır! Söylemine sonuna kadar katılıyorum.

Öneri mi? Aslında zor değil. Dedik ya aklın yolu bir : Bizim ihtiyacımız iyi bir stoper ki Uğur Demirok veya Serdar Aziz olabilir. En büyük problemimiz adam geçebilen kanat oyuncusu. Erkan Zengin, Olcan Adın ve alternatif olarak da Turgut Doğan Şahin ile Jimmy Durmaz adaylarım. Hakan Çalhanoğlu’nu zor transfer olarak görüyorum. Orta Sahanın ortasında boz to box oynayacak oyuncu eksikliğimiz de var. Buraya muhtemelen yabancı ama yerli olacaksa bir NURİ ŞAHİN neden olmasın? Santrafor mevkiinde ise bize DROGBALAR değil takımımıza daha uygun biri olmalı. Güçlü kuvvetli sırtı dönük oynayabilen bir oyuncu harika olur. Hoş 15 milyon dolarla nasıl olacak? Gene borç çenelerimizi mi takırdatacak? Hep birlikte göreceğiz….

Futbol kaliteli ayaklarla oynanan bir oyun. Kalite ise o formanın ruhunda zaten var. Önemli olan kendine ve sevenlerine saygı duyup çalışmak, inanmak ve başarmak…Umarım yeni sezon bizde tebessümleri kahkahalara ve zor günler geçirdiğimiz şu zamanları bir yudum mutluluğa bırakır. Gurur duyacağımız yarınlara…..Okuduğunuz için teşekkür ederim.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2014
 
Mayıs (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...