Makale Yaz
ceyhunk
Bu haberi yazdır
Volkan ve TT Arena gerçeği
 Kas
13
 2011

Galatasaray’ın Fenerbahçe’ye karşı kupa anlamında son yıllardaki ezici üstünlüğü tartışılmaz(Son 15 yılda aldığımız kupa sayısı 14 iken Fenerbahçe’nin sadece 4, 1 tanesi de meçhul yakında belli olucak) Bu dönemde etrafımızdaki Fenerbahçe’li arkadaşların bize karşı 2 tane söylemleri vardı kendilerini avutabildikleri Bir tanesi 6-0 , diğeri de bizim stadımız sizinkinden güzel.6-0 a cevap 2 sene sonra hemde 10bin Fenerbahçe taraftarının önünde hem de kupa kazanılarak 5-1 le verildi.Oysa kendileri bizi 6-0 yendikleri sene şampiyon olamamışlar, sene sonunda gülen yine Galatasaray olmuştu.Geçen sene başında da Türkiye’de bundan sonra hiçbir takımın yapamayacağı kadar güzel bir stada kavuştuk ve Fenerbahçe taraftarı ulaşım problemlerini öne sürerek bu kez de , bir kere gittim bir daha o stada gitmem gibi yine kendilerini avutucu söylemlerle akılları sıra bizimle dalga geçtiler.Ama asıl tehlike onlar için bu sene başladı , her milli maç Arena’da oynanmaya başlayınca ,kendi aralarında bile sessiz sessiz bundan nası rahatsız olduklarını konuşmalarına şahit olduk.Bir şeyler yapılmalıydı ve yapıldı.

Hırvatistan maçında Volkan Demirel maç başında tribünlerin tezahüratına karşılık vermeyip ,tribüne gitmeyerek  aslında fitili ateşlemiştir.Yediğimiz gollerde elini dahi kaldırmayan Volkan( Sorarım size kalede Volkan değil ben olsam maç kaç kaç biterdi ? ) Modric’in şutunu bir zahmet kurtardıktan sonra tribünlerin alkışlı protestosuna karşılık ne yaptı ?En iyi bildiği şeyi , zamanında kendi taraftarına ettiği sinkaflı küfürlerin aynısını tribüne etti.Oysa orda ki taraftarların alnında hangi takımı tuttukları yazmıyordu. E  bir kaleci dönüp tribüne küfür ederse neler olur algılamak zor olmasa gerek.Volkan Demirel , 29 Ekim zafer bayramımız kutlu olsun diyecek kadar ülkemizi seven bir kişiliktir.30 Ağustosta’da çocuk bayramını kutlar kendisi sanırım .

Milli takım kalesinde , yıllarca Rüştü Reçber oynamadı mı ? Rüştü’ye tek kelime küfür edildi mi Ali Sami Yen’de ki maçlarda  ? Hırvatistan maçında Gökhan Gönül inanılmaz kötü oynarken ve oynadığı kanattaki tribün kendisine sadece 3 metre uzaktayken 1 kişi küfür etti mi ? Yedek klübesindeki Selçuk Şahin’e hiç küfür duydunuz mu ?

Emre belözoğlunu zaten Allah’a havale ettiğim için kendisi hakkında yazı yazarak bu sitenin serverında minicikte olsa yoğunluk yaşatmak istemem.Karakteri ortada.

Ey fenerli arkadaşlar , Ali sami yen 22.000 kişi olmasına rağmen en önemli milli maçlar orda oynandı Şükrü Saraçoğlu dururken , sizin taraftar fln olmadığını Federasyonumuzda biliyor merak etmeyin.Kadınlarımız bile 45.000 kişi geldi siz 35.000 anca gidiyorsunuz dediniz, bu sezonki ortalamA seyirci sayıları resmi olarak açıklandı. Galatasaray 33.500 kişiye oynarken Fenerbahçe 31.000 kişiye oynamış.Demekki  erkekleriniz kadınlarınız kadar etmiyor

 Saygılar

ceyhunkaragulle@hotmail.com





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...