Makale Yaz
dazionur
Bu haberi yazdır
Sorun Kimde?
 Nis
09
 2014

Şimdi

Sorun Kimde ?

Nerde ?

Hocamı suçlu ?

Oyuncularmı ?

Yoksa yönetim mi? Vs vs vs ...

Çok konuşuldu çok yazıldı çok çizildi hepsi fakat sonuç ?

Şampiyonluk yolunda Kaybedilen 31 puan,ki bu 10 maç kaybetmiş olmak demek ve deplasman istatisliklerinde 4. yüz İç sahada 2. Genel toplamda averajla 2.

Allah aşkına bana biri kadrolara ve isimlere bakarak Galatasarayı yenebilicek 5 tane takım gösterin şu ligde ? sizce varmı ? Bence yok Fakat sonuç ortada kahreden beraberlikler, giden puanlar, kaybedilen bir sene kaçan 4. yıldız ve bir sürü para fakat bunları hepimiz biliyoruz değilmi peki sorun nerde neden böyle ?

Siz ne düşünürsünüz bilemem fakat bence sorun yönetimde !

Nedenmi ,Aslında nedeni basit ;

  Oyuncuları ve floryayı başı boş bırakan istedikleri gibi hareket etmelerine neden olanda bu yönetimdir.Şu derbide  yaşadığımız selçuk saçmalığının nedenide yönetimdir ve Yöentimin Asıl suçu başı boşluktur .

  Yazıkki O kutsal formayı bir bez parçası gibi çıkarıp Tugay'a veren,aklınca mesaj vermeye çalışan bu adama sahip çıkılmaya devam edilmektedir.      Terinin son damlasına kadar o forma için mücadele eden futbolcuya, parasının son kuruşuna kadar sesinin son çığlığına kadar takımını destekleyen bu taraftara da yazıktır, haksızlıktır. Ve yazıktırkı trip atıcam die Galatasaray'ı silen Kaptanlık pazu bandını fırlatan bir şahıs halen daha bu takımın kaptanıdır !

 Kimse bana duygusallıktan bahsetmesin ne aldığı para nede emeği kimseye bu hakkı vermiyor .Tepkinimi göstericen,  tripmi atıcan bin türlü yolu var olmadı sezon sonu Arda gibi çeker gidersin .

 Bu arada selçuğun mesajınıda iyi okumak gerek ! Neden Manciniye değilde Tugay hocaya aklınca emanet etti formayı ? Acaba amaç Mancini sen gidicisin ben seni tanımam demekmiydi ? Şahsen ben böyle yorumluyorum dostlar Selçuk ve Kankası Burak bize açıkça Manciniyi istemediğini göstermiştir ve hocayı göndermek içinde elinden geleni yapmaya da devam ediyor .

 Peki ne yapmalı Selçuğumu harcamalı Hocayımı ? işte burda da suçlu bize bu soruyu sordurtan Yönetimdir .Eksiktir . Futbolcuya Aysal ın deyimiyle Eleman olduğunu hatırlatmak gerekir. Saygısız Karaktersiz adamı göndermek  gerekir. Sözde destek açıklamalarıyla değil, özde hocanın arkasında durmak gerekir. İşine karışmamak gerekir. Bakınız Mancini M.Citiy de kendi öğrencisi hemşehrisi Balotelliyi bile kesmiş cesur bir adamdır ama eminimki orda 'hoca sen bunu niye oynatmıyorsun' diye karışılmamıştır işine.

Şimdi Türk futbolcusu farklıdır duygusaldır yedek kalırsa dağılır diyeceksiniz .Bende size kendinizi kandırmayın bu yalanada inanmayın o kadar para kazanan işine geldiğinde profesyonel işine gelmediğinde ise duygusal olan tutarsız insanlara artık inanmayın diye cevap vericem . Kaldı ki burası Galatasaray bu takımda yedek olmak bile bir Onurdur ...

Adı ne olursa olsun hiçkimse GALATASARAY dan değerli ve üstün değildir ...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...