Makale Yaz
azerbaycanliaslan
Bu haberi yazdır
Sabır,İnsaf ve Başarı
 Mar
26
 2014

 

Sevgili Renktaşlarım

 

Hepimiz takımımızın bu kötü döneminde ona sahip çikmalıyız.Arda ve arda gibi nicelerini bu yüzden kaybetmedikmi.10 maç galibiyet alınca takımımız yere göğe sığdıramıyoruz,ama 3 maç mağlubiyete tahammül edemiyoruz.

Hayır efendim sahip çıkıcaksınız

Galibiyete sevinmeyi bildiğiniz gibi mağlubiyete üzülmeyide biliceksiniz ve her zaman destek vermelisiniz.

 

Terim ve Mancini kıyaslaması yapmayacağım.Terimin yeri kalbimizde bambaşkadır.ama mevcut durumda Terim milli takımın başındadır ve uzun süreli kontrat yapmışdır ve takımımza dönmesi imkansızdır.

Geçmişe değil artık geleceğe bakmamız lazım.

 

Manciniyi beğenmeyenler hiç mi insafınız yok.bursaya,akhisara ve s takımlara attığımız golleri ve oynanan oyunu görüp niçin ümitlenmiyosunuz.tamam takım deplasmanda kötü ama geçen senede kötüydü.niye fark edilmiyodu biliyormusunuz,çünki geçen sene liderdik ve herşey toz pembe görünüyodu.Mancini takımın başına geçtiğinde takım zaten kötüydü.şimdi biraz daha iyi durumda.bu takım daha iyi yerlere gelecek.yeterki destekleyin,ıslıklamayın.

 

Mancininin Citysini izleyenler olmuşdur.takımın nasıl top oynadığını görüyorsunuz ve takımdaki oyuncuların hepsi onun tarafından getirtilmişdi.hepsi pahalı transfer olabilir ama ordakı Başkanda sabırsız biri ve kısa vadede başarı istiyordu.200 milyon poundluk transfer bütçesini bunun kanıtı.ama bizim takımda 20 milyonluk bütçe ayrılıyo.genç oyunculara yöneliyoruz.her sene 2 tane aldığımız genç oyuncuyu takıma monte etsek  fena mı olur.yoksa buna da mı sabır gösteremiyosunuz.

 

Biz türklerin ruh halini avrupada en iyi anlaya bilen milletler ispan ve italyandır.çünki aynı iklim şartlarına sahibiz.bakınız adamlar dünya futbolunun neresinde biz neresindeyiz.İtalyan teknik adam bizim takıma çok şey kata bilir.hem kısa hemde uzun vadede.işin ucu sadece SABIR

 

Nedense 6-0lık galibiyetlerden sonra takımın mali durumu iyiye gidiyordu ama bir anda kara bulutlar gelince mali durumumuzda kötüleşdi. Medyanın bu tavırlarından biz bıktık onlar bıkmadılar. Tek doğru yazdıkları tarihlerdir, Allahtan onuda takvimlerden kendimiz takip edip doğruluğunu biliyoruz,yoksa ondanda şübhe ederiz.

 

 

 

 

 

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2014
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...