Makale Yaz
fterim
Bu haberi yazdır
onlar ne yapıyor biz ne yapıyoruz
 Oca
19
 2014

Değerli Galatasaraylılar,

Hepimizin bildiği üzere Yüce Yargı kararını en üst makamında verdi ve şike tescillendi. Polis şike var dedi savcı şike var dedi hakim şike var dedi Yargıtay şike var dedi Europol şike var dedi UEFA şike var dedi CAS şike var dedi. Üstelik şike de teşvik de  birden çok maçta var ama en vahimi mahkeme kararı ile de sabittir ÇIKAR AMAÇLI SUÇ ÖRGÜTÜ var.

Siyaseten taraf değiliz. Zaten olamayız. Neden mi? Ülkede 3 büyük parti öne çıkıyor. İktidar, şikede kişileri kurumlardan ayıralım dedi. Anamuhalefet şike davasını iptal edecek yasal düzenleme yapalım dedi. 3. büyük parti şike yok olsa da hapis verilemez dedi. Demek ki 30 milyon taraftar hangi siyasi görüşten hangi partiye sempati ile bakan taraftan olursak olalım siyasetin muktedirlerine göre biz bir hiçiz ve hiçbiri yanımızda değil.

Peki onlar ne yapıyor? Siyasetçilere baskı kurdular. Tarftar olarak asla bölünmeden sokakta, statta ve en önemlisi Internet'te BASKI GRUPLARI oluşturdular. Şike mahkumu camia, sanatçıları ve işadamları her platformda mahkeme kararlarına rağmen suçu yok saydılar ve suçlulara destek oldular.

BİZ NE Mİ YAPTIK? Koca bir hiç. Camia suskun. Yönetimden tek bir ses yok. uA çok yüzeysel bir açıklama yaptı o kadar. 30 milyon tarftar ise ne organize hareket edebiliyor ne sesini duyurabiliyor ne de BİZ BU İŞİ KAPATTIRMAYIZ diyebiliyor. 

Teknik direktörü görevden alınınca sokağa dökülen yeni transferleri için havaalanını mahşer yerine çeviren en küçük transfer dedikodusu ya da maç yorumu için saatlerce Internet'in başında yazan çizen taraftarlar nedense bu konuda hiçbir şey yapamıyor. 

Konu asla ve asla sadece Trabzonspor camiasının meselesi değildir. Sizin en büyük ve belki de tek rakibiniz bu kadar büyük bir HAKSIZ KAZANÇ elde ediyorsa bu konuda en büyük mağdur ilk başta sizsinizdir. Trabzon camiası elinden geleni kısmen de olsa yaptı. Ama onların medya desteği, taraftar gücü ve kamuoyu baskısı bizden çok ama çok daha az. Bu nedenle İŞ BAŞA DÜŞÜYOR. 

Şike destekçileri karar açıklandığından beri tek bir strateji geliştirdiler. Biz kamuoyu baskısı yaratırsak oy derdindeki tüm partilerin desteğini alırız. Bugün gelinen noktada hem davaları iptal ettireceğiz hem de 3 yıl için milyonlarca dolar tazminat kazanacağız diyor bu yapının sözde avukatları. 

Peki biz tüm bu olan biteni bu kirli film şeridini mısırlarımızı patlatıp izleyecek miyiz? 

Sayıglar.

 

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...