Makale Yaz
cilgin-gsli
Bu haberi yazdır
Tek Yürek Olma Zamanı
 Kas
27
 2013

Hepinizin de bildigi gibi Galatasaray, bu sezon, geçen 2 sezon'a göre istedigi sonuçlari alamiyor,... Ilk önce Fatih Terim geldiginde herkesin ümitlendigi sezon Saracoglun'da kupa kaldirmak, ardindan da, süphesiz daha zor geçecek bir sezon bizi beklerken, biz hep birlikte, güzel geçecek bir sezon'un habercisi olan Süper Kupa'yi aldik; hem Sampiyonluga uzandik, hemde Sampiyonlar Ligin'de çeyrek final'e çiktik (ki gururlu gururlu elendik...)... Peki; bu takim'a ne oldu ki bu kadar müthis iki yilin ardindan, Emirates ve Süper Kupalari'yla basladigi sezonda bu kadar elestiriliyor ?

Ünal Aysal'la Terim'in anlasamadiklarini ve aralarinin soguk oldugunu biz hep duyduk, hep görduk. Ama hiç inanmadik, inanmak istemedik... Taa ki; Imparator'un, üstelik "2 yil sözlesme imzalandi" haberi'nin birkaç gün sonrasinda, hepimizin saskinlikla ögrenmemizle birlikte, bütün camia'yi telas sarasiya kadar... Peki; bu takima Terim'den baska gelecek bir teknik adam, Lucescusu'ndan Mourinho'suna, basarili olabilir mi ? Bilmiyorduk, bazilarimiz ümitli, çogumuz üzgün, ümitsizdi...

Sonra Mancini geldi.  Mancini iyi mi ? Iyi. Mancini tecrübeli mi ? Tecrübeli. ,...Mancini TÜRKIYE'DE basarili olur mu ? Belli degil.

Hepimiz merak ediyorduk , bazilarimiz ümitli, çogumuz üzgün, ümitsiz... Oynanan futbol begenilmedi simdiye kadar o geldiginden beri, ama sonuçlar o kadar da fena degildi aslinda... Ilk maglubiyet adamin daha ilk haftasinda, ikinci maglubiyet beklenmedik bir maç, olmamasi gereken, son maglubiyet 15 yildir aynisi olan senaryo (!)... Yani bu maglubiyetler'den en dogru sekilde Mancini'yi elestirebilecegimiz maçlardan: Kopenhag maçi, ve belkide oyuncularin "ruhsuz çiktigi" Fener maçi. Peki; bu durum nasil düzelir : bu takim neden bu kadar cesaretini kaybetmis, oyuncular neden bu kadar ruhsuz ?! Artik ruhunu ortaya koyarak oyna; aslolan teknik direktör, baskan, yönetici...degildir; biri gelir, gider, sonraki gelir, o da gider, basarilar da gelir geçer ama; ASLOLAN GALATASARAY'DIR! Ne yöneticisi için oyna, ne baskani için, ne de Terim için, Mancini için... Arman için oyna, Metin Oktay ruhuy'la oyna, GALATASARAY ICIN OYNA!

Haydi Galatasaray taraftari, gelin bu takima destek çikalim, kötü gün taraftari olalim, çünkü takim iyi günün'de degil, kötü gününde destege ihtiyaci vardir; SIMDI KENETLENME, TEK YÜREK OLMA ZAMANI!





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
 
Kasım (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...