Makale Yaz
nocode
Bu haberi yazdır
Arda Turan ve tuzak!
 Eki
06
 2011

Önce Arda’nın Yanlışları

Son birkaç gündür Arda’nın 1 ay önce yaptığı bir röportaj ortalığı birbirine katmış durumda , içerik olarak Arda kırgın olduğunu söylüyor ve birkaç sene önce Lincoln’ün helikopter alacak parası olmasını ve bazı şımarıklıklarını sanıyorum ki kıskandığından ( o zamanlar 20 yaşındaydı ) kendi alacakları ötelenirken yabancılara öncelik tanınmasından bahsediyor, gariban edebiyatı yapıyor.

Arda bildiğim kadarı ile Aston Martin’e biniyor , trajikomik değil mi?

Arda biliyor ki bu ülkeye gelen yabancılar paraları bir ay ödenmezse mahkemeye gidiyorlar ve biliyor ki yerli oyuncular her zaman fedakarlık yapmıştırlar , paralarını geç almış yada alamamışlardır , evet bu bir haksızlıktır ama bu bir gerçektir.

Arda gitmesine gerekçe olarak bunları gösterirken  bir şeyi ya görmüyor yada işine gelmiyor: yurt dışında daha az para kazanacak! Helikopteri asla alamayacak , Arda kaptan olduktan sonra sadece saman alevi gibi birkaç maç oynayıp göz boyamıştır , “fedakar kaptan” “fedakar Türk futbolcusu” “ büyük Galatasaraylı” olamamıştır.

Taraftar ıslıkladı,küstüm diyerek şımarık bir çocuk gibi davranmaktadır, çalışma hayatımızda yaptığımız 1 hatadan sonra aldığımız eleştiriyi düşünün ,bir de  bu kişi’nin aldığı para karşılığında yapmadığı şeyler için aldığı tepkiye isyanını düşünün.

Hiçbir somut şey verememiştir , Keita , Baros ve Kewell ‘ı daha fazla ön planada hatırlıyorum son birkaç seneki Avrupa maçlarında.

Hakan Şükür ve Bülent Korkmaz 1 kere bile taraftarı eleştirmediler , her seferinde “onlar da haklılar” lafını ben defalarca duydum Kral dan.

Sakın Tuzağa Düşmeyelim!!

Buraya kadar Arda hatalı , asıl bizim içimizde kapanmayacak bir yara açtı , ama bir gerçek var ki tüylerimi diken diken ediyor: Medyada bazı başlıklar var ki adeta diyemeyeceğim resmen Provokasyon!!! İnsanları Ardaya karşı kışkırtmaya çalışıyorlar , başlıkları okuyorum da sanki Arda cinayet işlemiş gibi üst üste atılan başlıklar.

Bu F.B medyası Arenada oynanacak maça Galatasaray seyircisinin geleceğini gayet iyi biliyor ve bu kadar kışkırtmayla da seyircinin gaza geleceğini ve maç esnasında Arda’nın ıslıklanacağını ve Galatasaray camiasına bu olaydan sonra yapacakları saldırıların hesabını yapıyorlar.

Bu bir TUZAK tır.

Bu oyuna gelirsek bizi yerin dibine sokarlar , hiç itibarımız kalmaz ,” vatan haini” de yaparlar , “halk düşmanı” da yaparlar.

Çok ince bir çizgi var , Olası mağlubiyet sonrası , Türkiyenin Şampiyonaya gidemeyişini bizim camia’ya bağlayacaklar.

Emre olayında bile neler yazıldı ki , bence o kişi o formayı kişiliği ile hak etmiyor. ( bundan 12 sene önce yaptığı bir kaza sonrasında bir kişi hayatını kaybetmişti , Şu an formasını giydiği takım taraftarı ona “katil” diye tezahürat yapmışlardı , şimdi pişkin pişkin taraftara aşık olduğunu söyleyecek kadar değişik bir karaktere sahip)

Bir de Ardaya yaparsak düşünemiyorum bile.

Sakın tuzağa düşmeyelim.

Büyüklük bizde kalsın , bu yetenekli ama Bize somut bir şey bırakmayan Arda’yı ıslıklamadan ama ekstra sevgi göstermeden atlatalım bu maçı.

Yoksa maçın skorunun önüne geçecek bir trajedinin kurbanı olacağız.

 

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...