Makale Yaz
geveze
Bu haberi yazdır
Uyan Parçalı Sevdalısı Uyan!
 Eyl
26
 2013

Ya hu, şu Aysal delilerine uyuz oluyorum. Bu adam ne yaptı Allah aşkına. Stadı Adnan Polat yaptı, bu adam eksikleri dahi bitiremedi. Riva'yı Polat teminattan kurtardı, bunlar hala Riva projesini hayata geçiremedi. Şirket birleşmesini Polat yaptı, bunlar üstüne yattı. Polat, hacizli kurumun tüm borçlarını uzun vadede kredilendirdi, bu adam sermaye artırımı, stat gelirleri, forma satışları, sponsor gelirleri, şampiyonluk ve şampiyonlar ligi gelirlerine rağmen; transfere de çok harcamamasına rağmen 500 milyonluk borcu 800 milyona çıkardı. Yani Adnan Polat gemiyi rotasına cevirmiş, bu adam ise gemiye gerekli hızı bile verememiştir. Tek başarı sportif başarı o da Sneider'sız Drogba'sız takım ve Terim sayesinde olmuştur zira bu iki futbolcunun geldiği dönem takımımız zaten 3. Haftadan itibaren lider devam ederek şampiyon olacağının sinyalini vermiştir. Bu iki transferin reklam transferi olduğunu da kendisi açıklamıştır. Yanlış anlamayın ne Polat’ı çok severim ne de Sneider’a Drogba’ya bir garezim var. Gerçekleri görün diye yazıyorum.

Bunun dışında Aysal Bey, kulübümüz üzerinden durmadan prim yapıyor. İş dünyası haricinde Aysal ı tanıyan var mıydı, yoktu. Gs ve Terim in başarıları sayesinde tüm ülke tanıyor. Bundan iyi reklam var mı, zaten medya maymunu gibi medyaya demeç vermeyi seven bu adam şanlı tarihimizin en çok ve en boş konuşan başkanı olmuştur. Bu adama nasıl başarılı dersiniz. Geçen sene yabancı kısıtlamasına ses çıkarmayıp bu sene veryansın eden bu adam değil midir? O ki; o kadar büyük planların var, takımı kaliteli futbolcularla donatmak istiyorsun neden geçen sene TFF bu kararı size sorduğunda itiraz etmiyorsun. Sonra da ” biz ne bilelim böyle saçma bir kararı almazlar diye düşünmüştük” diyorsun. Arda Turan ve Medya arasındaki krizi yönetemiyor, adamın gitmesine izin veriyorsun. Fatih Hoca, zorla olsa da göndermeyin demesine rağmen satıyorsun. Bakın Tothennam ‘a Modric, yıllarca Chalse’ye gitmek istemesine rağmen değerini bulana kadar satmamış, yerine yenilerini getirince Madrid’e yüksek ücrete göndermiştir. Arda Turan şu an efektif olarak  41 milyon Euro’dur.

Terim'in oğlu değilim ama süreci düşündüğümde gerçekleri görebiliyorum. Aysal bey, gönderme gerekçesi olarak önerdiğimiz kontratı kabul etmedi diyor. Kontratı neden şimdi önerdin diye sorarım ona. Muhtemelen Terim, yazın kontrat bekledi. Sezon başında kontrat bekledi. Ama o kontrat hacanın önüne getirilmedi. Neden mi ? Çünkü Aysal, Terim ile çalışmak istemiyordu. Muhtemelen hoca, sağdan soldan Aysal’ın bu niyetini öğrendi. Nefret etsem de Demirören’in bugünkü açıklamasına bakılırsa TFF ilk önce Aysal’ı arayıp Terim’e geçici bir teklif götürmek için izin almış. Eeee hocayı o kadar istiyorduysa orada reddetseydi TFF hoca ile görüşemeyecekti bile. Sonra ne mi oldu. Terim, Aysal’ın kendisini gözden çıkardığını orada anladı ve ona gözdağı vermek için milli takım görevini kabul etti. Ama Terim, Aysal bu kadar sinsice madyaya oynayacağını tahmin edemedi. Sonrası malum: Milli takım kampındayken basın aracılığıyla kontrat öneriyor Aysal Bey. İş ilanı mı lan bu....... öyle kontrat mı önerilir. Hoca kamptan döner, geçersin karşısına koyarsın kontratı. Medyaya neden açıklıyorsun, neden medya aracılığıyla Terim’e gelince bu kontratı imzala diyorsun . Çünkü hocayı köşeye sıkıştırmak taraftarın gözünü boyamak istiyorsun. O yüzden Terim " Birileri rahat edecek diye imza atacak değilim. " dedi ve resti çekip kontratı imzalamadı. Aysal zaten gönderecekti, kurduğu planlar bir bir gerçekleşti. Eeee çarşambanın gelişi perşembeden bellidir: boşuna mı Ali Dürüst ve diğerleri tasfiye edildi. SAYGILARIMLA uyan artık parçalı sevdalısı uyan.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...