Makale Yaz
doctor55
Bu haberi yazdır
İhanet!
 Eyl
26
 2013

Ve nihayet kendilerini dünyanın en önemli, erdemli, kibar, ileri görüşlü ve modern gören derin liselilerin istekleri oldu ve İMPARATOR gitti. Beyaz şaraplarınızı keyifle yudumlayın artık. Çünkü kurtardınız Galatasaray başkan makamının onurunu. Yıllardır kurduğunuz hiyerarşi devam edecek yine. Örf, adet ve görenekler aynen devam edecek. Her yıl pilav yiyeceksiniz yine keyifle. İstediğiniz gibi at koşturacaksınız Florya da. İstediğiniz TV ye istediğiniz şekilde konuşacaksınız. Ne de olsa Galatasaray sizin. Şu anda bu durumdan memnun olmayan ki var? Sadece GALATASARAY taraftarı ve FATİH TERİM. Bir yönetim ve bazı ileri zekalı liselileri düşünün ki hoca hata yapsın ve takım kötü gitsin de hocayı gönderelim diye düşünüyor. Ne büyük kulübüz gerçekten.

Siz Galatasaray a ihanet eden insanlarsınız. Bunun hesabını kötü bir şekilde vereceksiniz. Bu taraftar ve tarih size affetmeyecek. Ama tabiki Galatasaray ın başarısı umrunuzda değil. Çünkü başarı olursa hele ki bu başarı Adana dan gelmiş, sizin gibi şatolarda büyümeyen, holdinglerden gelmemiş, cebine hazır para konmamış, babasının el arabasıyla sokak sokak gezip para kazanmaya çalışan, tırnaklarıyla kazıya kazıya başarıya ulaşmış, dönüşmüş, her gün gelişen bir insan tarafından gelirse uyuyamazsınız değil mi? O sizin gibi Fransızca bilmedi, sizin gibi doğuştan zengin ve şanslı olmadı diye mi bunlar. Yazıklar olsun sizin gibi Galatasaray lıya. Şimdi rahat edin. Bu yaptığınızı inanın ki Aziz Yıldırım bile yapamazdı.

Tabiki aslolan Galatasaray dır. Kimse başkandan üstün değildir. Fatih Terim de yanlış yapmıştır. Ama onu bu duruma sokmak için de siz derin ve entrikacı liseliler elinizden geleni yaptınız ki ipler kopsun. Siz de gayet iyi biliyorsunuz Fatih Terim in kişiliğini. Nasıl bir insan olduğunu. Ve nasıl tepki vereceğini. Madem bu kadar oyun oynacaktınız neden 2 yıl önce getirdiniz. Kullandınız. 40 yıldır bilinen biri değil mi Fatih Terim. Şimdi de kenara koydunuz. İşte sizin yıllardan beri damıtılarak getirdiğiniz Galatasaray gelenekleri değil mi sayın basın sözcüsü yöneticimiz.

Sayın başkan size sempatimiz oluşmuştu. Faklı sanmıştık sizi. Ama siz de bu insanların dolduruşuna geldiniz ve hocayı harcadınız. Faklı değilmişsiniz. Hatta tehlikeli. Burası 108 yılllık koca bir kulüp başkanım. Milyonlarca taraftarı var. Sizin fabrikalarınızdan biri değil. Nasıl bu yanlışa düşersiniz? Nasıl olur da oradaki hiçbirşeyden haberi olmayan, Galatasaray ı kendi dar görüşlerinden ibaret sayan insanların dolduruşuna gelirsiniz. 2 yıl once 8. olan takım bu değilmiydi. Az daha küme düşmüyor muydu. Az mı para harcanmıştı o senelerde de. Adnan Polat ve yönetimi bu kadar pahalı ve yararsız olan takımlar yüzünden gitmedi mi? Tabiki sizin de büyük emeğiniz var ekonomik olarak parayı siz buldunuz ama para herşey değil ve çok daha fazla emek Fatih Terim ve ekibinin sayın başkan. Bundan sonra da şampiyon olabilir bu takım oldu da Fatih hoca olmadan. Ama hiçbiri devamlı olmadı ve hiçbirinde ruh yoktu. Enstantene başarılar oldu. İstikrarlı ve büyük, bitmeyen başarılar hep Fatih Terim ile geldi sayın başkan.

İşte sizin pek de bildiğinizi zannetmediğim tarihimizden ayrıntılar. Fatih Terim 7.5 yıl çalıştığı Galatasaray da 6 kez şampiyon oldu. 2 yılda bir kazanıldığı zannedilen UEFA kupasını kazanan takımın teknik direktörüydü. Her yıl oynayamadığımız daha doğrusu şampiyonlar liginin 20 yıllık tarihinde sadece 2 kez çeyrek final oynayan takımlarımızdan birinde de yine o hocaydı.Daha sayılamayacak kadar kupa kazandı.19 şampiyonluğun üçte birini Fatih hoca ile kazandık. O sadece bir teknik direktor, eleman veya başarılı ünitelerinizin profesyonellerinden biri değil Galatasaray ın ana damarlarından biriydi başkanım. Kalkandı kötülüklere karşı. Kaya gibi dururdu haksızlıklara karşı. Yedirmezdi Galatasaray ı hiçkimseye. Ama bunların hepsini yok ettiniz. Ruhumuz gitti. Yapacağınız hiçbir hamle, kestiğiniz damardan akan kanı durduramayacak ve sonunda olan Galatasaray a olacak ve en az 10 yıl geriye gideceğiz Sayın Ünal Aysal ve başkanı dolduran kafatasçılar. Tabi umrunuzdaysa. Yenilgiden sonra acaba siz mi yoksa biz mi daha fazla üzülüyoruz. 5 yıl sonra size kimse hatırlamayacak sayın Ünal Aysal ve yönetimi. Pardon siz de Galatasaray ın yoluna kendi içinden taş koyan, en az 10 yıl gerileten, ihanet eden insanlar olarak anılacaksınız Ama Fatih Terim i tarih her zaman altın harflerle yazacak. Bunu da kimse engelleyemecek.

Öyle şeyler yaşattın ki sayın hocam üzülme. Uğrunda ölmeye değer. İmparator Fatih Terim. Ölene kadar seninleyiz.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
 
Eylül (1)
 
Ocak (1)
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...