Makale Yaz
cihatharmansa
Bu haberi yazdır
Milan Baros
 Eyl
11
 2012

Baros eski formundan çok uzak deniyor, bitmiş deniyor çeşitli yorumlar yapılıyor... Acaba Baros bitti mi yoksa psikolojik etkenler Baros'un kendini futbola vermesine engel mi ?...

Baros şu durumda bile hala Avrupa'nın önemli forvetleri arasında gösteriliyor, piyasada ismi geçiyor, Euro 2012'de vasatı aşamasada oynadı... Baros stili bakımında tek forvet tipine yatkındır, arkasında Lincoln-Alex gibi bir araya pas uzmanı olursa her türlü oynar, en belirgin özelliği araya koşuları, güçlü top sürmesi, 1-1'de yıkılmaması ve son vuruşlarında ki soğukkanlılığı ki bana göre Baros bitirici forvet değildir, Kule forveti rahatlatan ikinci forvettir bu yüzden Elmander Baros'la oynamakten zevk alıyor vs vs... Baros'a şurdan bakalım çok ağır 2 sakatlık geçirdi, ilk sezonu dışında, 2 sene yarım sezon oynamadı, geçen sene ise gördüğü karttan sonra İmparator tarafından silindi... Baros'a bakıyoruz 96 lig maçında 48 gol atmış, Galatasaray tarihinin en çok gol ortalamasına sahip 2. oyuncusu olmuş, oynadığı maçlarda hırsıyla dikkat çekmiş, ve geçen sene lige Liverpool maçıyla çok iyi başlamış ligin ilk yarısını başarılı kapatmış bir oyuncu, unutmayalım herkes Elmander-Baros uyumunu konuşuyordu, fakat gördüğü kırmızı karttan sonra silinmiştir... Elimizdeki forvetlere bakınca Burak-Elmander-Umut-Sercan'a sizce Baros bunlardan kötü mü, hazırlık maçlarına götürülmeyecek kadar bitmiş mi... Burak kesinlikle büyük takım topçusu değil, başarılı olacağına inanmıyorum, Elmander ve Umut ise bitirici değil ikisinin aynı anda oynaması taraftarın kanser olmasına sebeptir, Baros'un kesilmesinden sonra Elmander'in gözle görülür düşüşü dikkatlerden kaçmıyor.

Sen Baros'u bu kadar silersen, teknik ekibi ve yönetimi bir oyuncuya bu kadar baskı uygularsa dışlarsa o oyuncudan bir şey beklemeyezsın senin yaptığın inadı o da yapar, medyada çıkan yattığı yerden şu kadar para alıyor haberleri ise saçmalıktır, alır tabi sözleşmesi bu yapmasaydın bu sözleşmeyi düşünseydin böyle olabileceğini, bilseydin, senin onu kadroya alıp almaman onun umurunda değildir artık 32 yaşına gelmiş parasına bakar ve kimsede sesini çıkaramaz burada suçlu yönetim çünkü. Kimsede unutmasın Galatasaray'ın Baros'a ihtiyacı olacaktır, ve ilerleyen senelerde keşke Baros olsaydı sık sık diyeceğiz..





Etiketler : Milan Baros
Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2012
 
Eylül (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...