Makale Yaz
seluvenin
Bu haberi yazdır
Taraflı özürlüler!
 Eyl
01
 2012

Taraflı özürlüler mi? Bu da ne demek?!

Nasıl yani ne demek?!

Anladığın özürlüler demek! Medyamızda futbol biliyorum diye spor programlarında kendilerini futbol dehası gibi gören özürlüler işte! Hayatımda hiç bu kadar taraf tutan bir medya kuruluşu görmedim. Açık söylemek gerekirse ben Türkiyede hiç tarafsız spor yazarı ve yahut yorumcu görmedim! Türkiyenin acilen bu spor programlarını kısıtlayıp çok az ve saygı duyulan kişilere söz vermesi gerektiğini düşünüyorum. Spor programlarındakı taraflı yorumcular taraftarları galeyana getiriyorlar. Sonra bakın biz demiştik!

:( gerçekten çok üzülüyorum bu duruma. Acaba Avrupa ülkelerindeki gibi haftada bir defa sadece maç sonrası için genel spor programı olucak mı? Tarafsız spor programı. yani GS, FB, BJK ve TS-u anlatmayan programlar. bütün takımlara eşit görerek!

20 yıldır futbol izliyorum ilk defa Burak Yılmazı gördüm kendini yere atıp penaltı yaptıran. ( Şaka Gibi)

Eğer 3-5 yıl Süper Ligi izleyen biri varsa, sayısını tutamaycak kadar böyle kendini yere atıpta penaltı yaptıran oyuncu göre bilir. Neden acaba Burak Yılmaz yapınca bunu bu kadar abartıyorlar? Çocuğu nerdeyse Vatan Haini yaptılar. YOk emek Hırsızıymış. 

- Ya Güzel BJK taraftarım BJK hayatında hiçmi yapmadı bunu? FB-de oynayan Mert Nobreyi azmı gördük yalan yere penaltı yaptırdığını, elle attığı golleri? Lütfen yapmayın!

- Herkes ARda Turan neden Atletico Madridde başarılı oluyor diyor? Yahu neden olmasın? Yalancı Türk Spor Yazarlarının çocuğun özel hayatına karışa karışa mahvettiler. Tabi rahat olucak. Orda keyfi yerinde. en azıdan Spor Kültürü var olan bir ülkede vatana hizmet ediyor.

- Arda Kendini çok geliştirmişmiş. Hiç alakası yok. İzin verilseydi, o çocuk burda da aynısını yapacaktı. bi izin vermiyorlar ki, Ona laf, buna laf, sevgilisine laf,ailesine laf, yeter be!

ben artık bu yalancı spor yazarları ve spor yorumcularından sıkıldım. izlemiyorum. lütfen sizlerde boykot yapın izlemeyin. bırakın kendi kendilerin konuşsunlar. bakın o zaman nasıl düzelicekler. onları kaale aldığımız için bu kadar rahat rahat konuşuyorlar.

Eğer makalemde sürç-ü lisan ettiysem aff ola!

Bütün Galatasaray camiasına ve taraftarına en derin sevgilerimle!

inşallah Şampiyonlar Liginde bir tarih daha yazarız. ama ne olursa olsun Galatasaray benim gönlümün şampiyonudur.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2012
 
Eylül (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...