Makale Yaz
ayhandayan
Bu haberi yazdır
Anladıysam Arap olayım
 Ağu
27
 2012

Sezon öncesi, uzun uğraşlar sonrası, başta Sayın Başkanımız Ünal Bey olmak üzere, yönetimin gayretleriyle, Teknik Direktörümüz Fatih Terim’in neredeyse tüm istediği oyuncular, hiçbir fedakârlıktan kaçınılmadan alındı. Alındı alınmasına ama son maçlardaki skorlara karşın Galatasaray taraftarı oynanan oyundan yine de oldukça rahatsız. Hepsinde de biz bu maçı elimizdeki yıldızlarla nasıl olsa çeviririz düşüncesi de var, biz bu maçı nasıl kurtarırız düşüncesi de. Büyük bir takım, elindeki bunca yıldızı bol bir takım bu kadar pas hatası yapmamalı, defansı bu kadar lâkayıt, laubali ve rahat olmamalı, bitmiş pozisyondan rakibinden yok yere gol yememeli. Dikkat ediyorum ceza sahamıza rakiplerimizce yapılan tüm ortalar yine rakip oyuncular tarafından kullanılıyor. Defansımız seyredince, kalecinizin dünya çapında oluşu pek önem arz etmiyor.

Defans dökülüyor, Hakan Balta’nın bu durumu şampiyonlar ligi için SOS veriyor. Maçlarda gereken ciddiyet yok. Halı sahaya çıkar gibi derbi maçlara çıkıyorlar. Uzun süre üzerinde durulan ve milyonlarca Euro harcanarak zar zor alınabilen ne Hamit ne Amrabat, her ikisi de istenilen düzeyde değiller. Adamın Bayern Münih, Real Madrid kariyeri olabilir ama buralarda kaç maç oynamış ona bakmak gerek. Umut da olmasa işimiz iyice umutsuzluk olacakmış. Yanına son vuruşları iyi bir golcü olsa çok harika olacakmış. Elmander’i golcü olarak görmedim ve görmüyorum. Her zaman güvenemezsiniz. Selçuk ve bu sezon üzerine koyan Emre olmasa halimiz içler acısı. Tamam sezon başıdır ama beklentinin yüksek olduğu oyuncular form tutana kadar atı alan Üsküdar’ı geçerse ne olacak?

Dün BJK maçı oynandı. Durum içler acısı. İlk yarı biraz iyi ikinci yarı tam anlamıyla felaket. Melo gibi birini alacaksınız, ondan sonra rakibiniz yağmur gibi gelecek üzerinize, bu nasıl bir anlayış? Burak’a yapılan(daha doğrusu yapılmayan) sözde içerde (ama varsa da dışarıda) yapılan uydurma penaltı olmasa sahadan yenik olarak ayrılacaktık. Bu takıma nasıl müdahale edilir bilemem, zaten o da teknik heyetin işi. Herkes işine baksın lütfen. Ve yönetimin bunca fedakârlığına lütfen biraz daha Galatasaray’a yakışır oyun bekliyoruz. Maç izlerken kendi kendimizi ve tırnaklarımızı değil, çekirdek yiyelim.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2020
  2019
  2018
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...