Makale Yaz
aschilius
Bu haberi yazdır
Yenilmez...
 Ağu
24
 2012

 

Merhaba Renkdaşlar.

GALATASARAYIMIZ' ın eski muhteşem günlerine dönüşü bizden başka herkesi daha çok mutlu etti (!) kesin. PFDK ''Galatasaray birşey yapsa da cezayı kitlesek'' modunda. Hakemler maçları nasıl çığırından çıkarırızda Galatasaray'ın oyunu bozulur modunda.Rakipler saha içinde eskisinden daha sert! Ve tabii ki Yıldırım Demirören. Fenerbahçeliğini resmen ilan eden bu şahıs, ülke futbolunun menfaati diyerek herkesi uyuttu halende uyutuyor!!!!

Bize kupa verirken yüzü mahkeme duvarı gibi olanların, diğer takımlara neden sıcak davrandığını artık daha iyi anlayabiliyoruz.Herşey Galatasarayımıza bu ligde bizimle savaşabilecek(!) bir rakip yaratma duygusu... Ya da Fenerbahçe'yi tekrar dirltme çabasından başka birşey değil. Her zaman olduğu gibi yandaş Federasyonlar,medya ve rakiplerle yanımıza gelmeye çalışanların oyunları bunlar.

CÜNEYT ÇAKIR...

Oyunun baş mimarı. Bu ülkede GALATASARAY-fb derbisi yönetecek başka hakem yokmu Allah aşkına.Kapanış maçı bunda, açılış maçı bunda.Gözlemci puanı hiç düşmez, kimse dokunamaz, laf atamaz bu adama!!!! Kollandığı ve seçilmiş biri olduğu çok net!!! 

ENGİN BAYTAR...

Fb maçında bu seçilmiş adama yaptığı hareket bence geldiğinden beri yaptığı en yerinde hareketti. YAPTIĞI HAREKET İYİ BİRŞEY DEMİYORUM.Ama o anda artık birinin o adamı sirkelemesi gerekiyordu.Engin'e nasip oldu.Ve soruyorum sizlere renkdaşlarım;

ZOKORA'YA IRKÇILIK YAPAN KAÇ MAÇ CEZA ALDI?

Biliyorsunuzki Futbol Dünyasının en önemli suçu ırkçılık.Hakemi sirkelemek değil!!!!!!

FEDERASYON...

Çifte standartı getirenler ve uygulanlar kesinlikle çok iyi organize olmuş!!! Biri hükmü veriyor, diğeri anında cezayı yapıştırıyor! Su şişeleri atıldı diye sahamızı ŞAK diye 5 maç kapatanlar, son maçta kadıköyde yaşananlara da aynı cezayı veriyorlar!!!! O zaman ki federasyon başkanları kuralları farklı uyguluyor, şimdikiler farklı!!! Şike Tahkimde aklanıyor.Ama mahkeme kararına rağmen PİŞMİŞ KELLE GİBİ SIRITIYORLAR.Gereğini yapmaları gereken konuları es geçip, Türk Futbol tarihinin en ağır cezasını 1 günde veriyorlar.Ve sonrasında da '' ASLINDA AZ BİLE VERDİK'' diyebilecek kadar yüzsüz olabiliyorlar. O hakem M.Kamil Abitoğlu ya da Tolga Özkalfa olsaydı, yine 11 maç verebileceklermiydi? Ya da o futbolcu Emre Belözoğlu olsaydı????????? 

Son yıllarda fbliler herkesi kendilerine düşman bellemiş ama bugünlerde herkesin kime düşman, kime dost olduğu çok açık...

TERÖRÜ LANETLEYEN İMPARATOR'U PFDK'YA AYNI SAATTE SEVK EDİP, 5 BİN TL PARA CEZASI VEREN SİZLER, BU ÜLKE FEDERASYONU HAKKINDA CAS'A DAVA AÇANLARA HALEN YÖNETİCİLİK YAPTIRIYORSUNUZ. 

GALATASARAY YENİLMEZ....  Ne yaparsanız yapın, ayak oyunlarıyla alt edemezsiniz bizi.... 

Herkes gider, biz kalırız.Çünkü biz GALATASARAYLIYIZ...

Kendini CUMHURİYET ilan edenlerin başbakanlığını yapacağınıza, gerçek işinizi yapın artık!!! 

Saygılar...

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2019
 
Ocak (1)
  2018
  2017
  2016
  2015
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...