Makale Yaz
uaslan18
Bu haberi yazdır
Neden transfer yapamıyoruz?
 Tem
06
 2012

Sizin gibi bende hergün transfer bekleyen bir GALATASARAY taraftarıyım. Başkanımız Ünal AYSAL'ın 25 haziran dediğinden beğridir 7/24 bilgisayar başında bütün spor gazetelerini takip ediyorum ve bir sürü isimle karşılaşıyorum ama Umut Ve Dany'den başka bir transfer göremedim. Yazılan çizilen isimler çok büyük ; ARSAVİN DZEKO PATO HİGUAİN ADEBAYOR AFFELAY.... Ama iş icraat gelince tık yok.

25 Haziranın son 1 dakikasına kadar bekledim ama gelmedi açıklama. Sonra tarih 30 hazirana çekildi. Ben bekledim ama... Geçenlerde yapılan açıklamada ise taraftara oyalama adına ''Takıma yeni katılacak isimlerin Galatasaray'ın adına ve kalitesine yakışır isimler olması için çok titiz bir çalışma içinde bulunan kulübümüz, yakın zamanda tüm Galatasaraylıları heyecanlandıracak, mutlu edecek ve geleceğe daha umutla bakmalarını sağlayacak bu isimleri yine sitemizden duyurulacak.'' gibisinden açıklamad geldi.

Bekledim beni heycanladıracak isimleri bekledim, Arsavini bekledim Pato'yu Higuain'i.... Ama dün yapılan açıklama ile yıkıldım. ''Sadece bugün medya organlarında yer alan isimlerden Dimitar Berbatov, Gonzalo Higuain, Alexandre Pato, Andrei Arshavin gibi birçok oyuncunun transferiyle ilgili haberler gerçeği yansıtmamaktadır.'' Kim kaldı peki beni heycanlandıracak isim ? Yıldızları hep kendiniz kaçırdınız. Taraftarı hep siz UMUTLANDIRDINIZ.

Shaqiri alacağız dediniz Bayern'e gitti. Forlan dediniz İnter'e gitti,  , Hamit dediniz Fenerbahçe kapacak (!) Madem alamayacaksınız Sayın yöneticiler İLGİLENİYORUZ DEMEYİN! Biz kendimiz gazete haberleri ile kendimizi avuturuz.

Melo transferinde 3'ün5'in lafını yapıyorsunuz. Adam GALATASARAY'la 36 maça çıkmış 12 gol atmış. Riera GALATASARAY'la kaç maça çıkmış kaç gol atmış ne yarar sağlamış. MELO 3.3€ alıyordu Riera 3 € alıyor. Hadi diyelim Melo ile anlaşamadın. Yerine alacağın Futbocu bir MELO olabilecek mi ?. Selçuk'a ve takıma onun kadar uyum sağlayabilecekmi ? yada GALATASARAY'lıları MELO kadar kendisine bağlayacak mı ?

Bir sorum daha NEREDE Sarı Saçlı Mavi Gözlü FORVET ? (!) nerde yıldız futbolcu hee tabi siz transferde ince eleyip sık dokuyordunuz demi ? Daha 2 gün önceye kadar Avusturya kampına yetişecek diyordunuz ? Bence gelecek Forvet tabi gelirse ne sarı saçlı ne mavi gözlü ! İsmi,Şânı duyulmamış bir futbolcu gelirse hiç şaşırmayın. 

UMARIM YANILIYORUMDUR!uA Hüseyin / Çankırı 18






Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...