Makale Yaz
cnr-1905
Bu haberi yazdır
Mahkeme Kararı'nın Ardından
 Tem
06
 2012


Değerli Galatasaraylılar,

02.07.2012 tarihinde Mahkeme kararıyla Fenerbahçe, Beşiktaş, Eskişehirspor ve Sivasspor'un  şike yaptığı  tescillenmiş oldu. Şikeyi somut delillerle kanıtlayan mahkeme elindeki belgeleride TFF’ye vermişti daha önceden. TFF dosyaları inceledi ve tertemiz bir ligimizin olduğunu söyledi. TFF aynen şunu söyledi: „Şike sahaya yansımadı.“ Sanki Şikeölçer diye bir alet icat edilmiş meğer ama bizim haberimiz yokmuş gibi!!! Utanmadan insanları salak yerine koyup yüzümüze baka baka yalan söylüyorlar.

Bakalım şimdi ne diyecek TFF'ciler??? 2 gündür çıt yok. En azından bu saatten sonra Türk Futbolu’nun geleceği açısından istifa ederek doğru bir karar vereceklerini umuyorum Tüpçü TFF tayfasının. UEFA Disiplin Kurulu’nun vereceği kararlar artık merakla bekleniyor sevgili okurlar. 2 hafta önce bayram havası estiren Fenerlilerde bir durgunluk var mahkeme kararından sonra.

Gözden kaçan başka bir ayrıntıda Beşiktaş'ın da şike yapmış olduğu gerçeğidir. Yani şu rezalete bakar mısınız?

1)      -   Şike yapan Beşiktaş‘ın o dönemki Başkanı Yıldırım Demirören. Türkiye’de   Kulüp Başkanları’nın bilgisi ve onayı olmadan hiç  birşey yapılamadığını       herkes çok iyi bilir bu ülkede.

- Beşiktaş’ı mali yönden batıran ve bu nedenle Beşiktaş'ın UEFA Avrupa       Kupaları‘ndan men edilmesinin nedeni yine Yıldırım Demirören.

- Şike Davası başladıktan sonra TFF Başkanı olup, Türk polisinin ve Türk       yargısının aylarca emek vererek delillendirdiği belgeleri elinin tersiyle itip     utanmadan „Şike yoktur.“ diyen yine  Yıldırım Demirören.

Şimdi siz değerli Galatasaraylılar’a soruyorum. Ortada acayip bir durum yok mu?

Bütün bu gerçekler alt alta konduğunda UEFA Disiplin Kurulu ceza vermez mi sizce? Bence verir.

Şike Davası‘nı sulandırıp unutturmak isteyen yorumcular,antrenörler ve kalemşörlerin bundan sonra izleyecekleri yolu merakla bekliyorum sevgili Galatasaraylılar. Haa unutmadan söyleyeyim 3 Temmuz 2011’den sonra yaptıkları ilk açıklamalarda „Fenerbahçe şike yaptıysa yaptığım işi bırakırım.“ diyen Aykut Kocaman ve Rıdvan Dilmen'in delikanlı gibi sözlerinin arkasında durup gereğini yapmalarını bekliyorum.

Elimden geldiğince yaşanan olayları yorumlamaya çalıştım sevgili Galatasaraylılar.

Galatasaray'a gönül vermiş abilerim,ablalarım,kardeşlerim SARI KIRMIZI günler geçirmeniz dileğiyle. Sağlıcakla kalın...






Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2012
 
Temmuz (1)
 
Haziran (1)
 
Mayıs (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...