Makale Yaz
cnr-1905
Bu haberi yazdır
Organize İşler !!!
 Haz
25
 2012

Değerli Galatasaraylılar,

Bildiğiniz gibi, UEFA geçen Cuma günü Şike Davası ile ilgili kararını verdi ve adı suçlular listesinde olan takımlar aklandı!!!

Sporu spor olmaktan çıkaranlar,şike yapanlar,suç işleyenler kazandı.Bundan sonra şike yapmak serbest...Kazanmak için her yol mübah olacak ve spor ahlakı ayaklar altına alınacak.Gelecek sezondan itibaren bu konuda yapılacak tüm ahlaksızlıklardan; bu kulüpleri ceza almaktan kurtaran,gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında lobi faaliyetleri yürüten Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sorumludur.

3 Kasım 2002 tarihindeki Genel Seçimler'den bugüne kadar ülkemizi hergün ileriye taşıyan,ülkemizi dünyada söz sahibi yapan ve 2023'te ülkemizi G-8 hedefine ulaştıracağından emin olduğum AK Parti bana göre Şike Davası'nda yapılması gerekeni yapmamış ve YANLIŞ davranmıştır.

Fenerbahçe'lilerin "Sandıkta görüşürüz." tehdidine boyun eğip, Türk Polisi'nin ve Türk Yargısı'nın aylarca emek vererek teknik takiple elde ettiği bulguları hiçe sayan uygulamaları nedeniyle Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanlış yaptığını düşünüyorum.

Buna ilaveten eklemek istediğim bir hususta Türk Telekom Arena'nın Beşiktaş'la paylaşılması meselesi.Sayın Başbakanımız'ın son zamanlarda verdiği beyanatlarda Anti-Galatasaray'lılık seziyorum nedense.Türk Telekom Arena hizmete girdiğinden beri burnumuzdan getirildi."Galatasaray tek çivi bile çakmadı Arena için." diyenlere buradan madde madde cevap vermek istiyorum.

1) Türk Telekom Arena'nın maliyetinin %20'sini Galatasaray kulübü kendi kasasından karşıladı.

2) Türk Telekom Arena'nın maliyeti Ali Sami Yen Stadyumu arazi satışından karşılandı.Ali Sami Yen Stadı arazisi toplam 1 milyar 25 milyon TL’ye Torunlar-Aşçıoğlu-Kapıcıoğlu ortaklığına satıldı ve bu paranın 475 milyon TL’si TOKİ'ye kaldı. Türk Telekom Arena ise 191.5 milyon TL’ye yapıldı.

3) Yani Galatasaray TOKİ'ye para kazandırdı ama hala örümcek beyinli bazı kimseler Galatasaray stada bedava kondu edebiyatı yapıyor ( Not: Gerek Fenerbahçe'nin Kadıköy için, gerekse de Beşiktaş'ın Dolmabahçe arazileri için ödedikleri meblağ çok düşük ve ayrıca bu araziler Seyrantepe'deki araziden çok daha değerli.)

Ne yazık ki Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Şike Davası'nda üzerindeki formayı çıkartamamış ve taraf olmuştur.Gerek UEFA nezdinde lobi yaparak, gerekse de Özel Yetkili Savcı Mehmet Berk'i görevinden aldırtarak büyük yanlış yapmıştır.

Şükrü Saraçoğlu'nda şampiyonluğu kaptıran Fenerbahçeliler maçtan sonra Kadıköy sokaklarını savaş alanına çevirip terör estirdiler,polis otosu yaktılar ama Sayın Başbakan bunun üzerine sadece kuru bir kınama açıklaması yaptı.

Galatasaray taraftarı ise Türk Telekom Arena'nın açılışında abuk subuk konuşan,Galatasaray yöneticilerine hakaretler yağdıran TOKİ Başkanı'nı ıslıkladı diye suçlu oldu,provokatör oldu.Bi de o da yetmezmiş gibi şimdi de Beşiktaş'ın Türk Telekom Arena'da oynama ısrarı var.Zamanında bizi Olimpiyat Stadı'nda oynamaya mahkum edenler utanmadan mabedimiz Türk Telekom Arena'da oynamak istiyorlar.

Hükümet kanadı da baskı yapmaya başladı Galatasaray yöneticilerine.Son bombada yok Olimpiyat Stadı 1 seneliğine bakıma alınacakmış da bilmem ne...Bu,hükümetin Beşiktaş'ın Türk Telekom Arena'da oynaması için yaptığı ayak oyunlarından başka bişey değil.(Not: Ayrıca borç batağında olan Beşiktaş'ın İnönü Stadı yıkıldıktan sonra yeni bir stad yapabileceğine ben şahsen inanmıyorum. Sonunda her 2 kulübe bu stadı paylaşın gibilerinden sözler söylenmeye başlanacak sevgili okurlar.)

Şimdi bu gerçekler ışığında siz değerli Galatasaraylılara soruyorum.

Ortada bir haksızlık yok mu? Bir Anti-Galatasaraylılık yok mu?

Büyük Galatasaray taraftarını Webaslan'da buluşturan site yöneticilerinden ricam bu yazının yayınlanması.Bu sayede tüm Galatasaraylılarda olan bitenden haberdar olur.Tüm Galatasaray camiasına yapılan haksızlıklara karşı sessiz kalmamalıyız arkadaşlar.Tepkimizi şiddete başvurmadan demokratik bir biçimde dile getirmeliyiz,büyük kitleler eşliğinde yürüyüşler düzenlemeliyiz.Bu hiç de zor değil aslında...Neden mi? Çünkü Türkiye nüfusunun %37'si Galatasaraylı ve bu kitle Türkiye'nin en çok taraftar sayısı demek.

Artık Galatasaray'ımıza yapılan haksızlıklara karşı "TEK SES, TEK YÜREK"olma vakti sevgili Galatasaraylılar.

GALATASARAY'a gönül vermiş abilerim,ablalarım,kardeşlerim SARI KIRMIZI günler geçirmeniz dileğiyle. Sağlıcakla kalın...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2012
 
Temmuz (1)
 
Haziran (1)
 
Mayıs (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...