Makale Yaz
fatihinaskerleri
Bu haberi yazdır
Aysal'ın 25 Haziran Sözü!
 Haz
23
 2012

Her zaman yorumlarımda bellirttiğim gibi yineliyorum. Kurulmuş bi kadroya sahibiz. Sadece üzerinde oynayacağımız bi kaç deişiklik ile takımımızı daha da güçlendiririz. Ben buna inanıyorum. Yazılıp çizilenlere bende inanmıyorum ama rakiplerin transferde başarılı olması beni her zaman kıskandırıyor ve transferde taraftar üzerinde ki sinirsel dozu daha da artırıyor. Takımın başında işini bile bi hoca, Mali işlerde usta bi başkan ve Mesleği gibi değil her işi gönlüyle yapan, kulüp için her türlü fedakarlığını esirgemeyecek yöneticilere sahibiz ve bunun içinde çok şanslıyız.

Lakin taraftar gözüyle yapılan hiçbir transferde kulüp zararlı çıkmadı. Sadece mali açıdan olan zararları gözönünde bulundurdu ama taraftar her zaman oynayanı savaşanı ve alın teri dökeni gördü. Bkz: Melo, Elmander vs. Bunun içinde yapılan transferlerin taraftar gözüyle mantıklı bi biçimde yapılması ve bunun takım için hayırlı olması hepimizin temennisi..

Başkanımız Ünal Aysal Haziran 25'e transfer sözü verdi. Çoğu trasnferin biteceğini söyledi. Sezon sonunda da 6-7 transfer yapacağını dile getirmişti. Bencede gerekli rakamda transferler.

Takıma artı gç sağlayacak transfer kadar, Aydın, Riera, Yiğit, Servet, Serkan, Battal gbi yolcuların yerinide doldurmak şart diye düşünüyorum. Bunun için 7-8 transfer az bile.

1- Sol Bekte Hakan Balta bu sene sadece idare etti. O bölgeye transfer şart. Ama yabancı kontenjan dolu olduğu için yerli biri lazımdı. Oda fenere gitti. (Hasan Ali Kaldırım) ama benim transferde öngördüğüm gurbetçi sol bek Atila Turan var. Beğendiğim ve takımda oynayabilecek bi oyuncu.

2- Önlibero şuanki durumuyla Melo-Selçuk ikilisiyle harika oldu. 3. olarakta Ceyhun var ancak Melonun bonservisinin alınıp alınmayacağı daha belirsiz. Melo'nun alınması o bölgedeki transfer ihtiyacını bitirecektir. Ha ek olarak Alper Potuk' gerekli mi tartışılır ama alternatif kadro olması her açıdan 3 kulvar için önemlidir. Yekta da var gerçekten ileriye dönük bi kadroya sahip oluruz. Bu çok önemli.

3- Kanatlar bence çok güvensiz Emre Çolak ve Engin Baytar ile. Bu sene sadece idare etti. Terim, disiplininden ödün vermedi ve Kazım'ı gönderdi. Bu takım için kötüde olabilirdi ama pas yaparak bu açığı kapattık. Hala hızlı kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. Bu Gökhan Töre olabilir. Sercan Sararer olabilir. Yabancı olabilir ama Culio'yu da dahil edersek yerli oyuncu almak daha iyi bi başarı olacaktır eminim.

4- Umut transferi gerçekleşti mi tam olarak net değil ama Umut tek başına yeterli olmayacak. Elmander'in yanına alınabilecek bi yabancı forvet bitirici olmalı. Türkiye Ligi sert ama o kadar kapasiteli oyuncuların olmadığı bi lig. Fener defansını çalıma dizen bi Sheva' bizde alabiliriz. Adebayor gibi hızlı ve çabuk bi adam. İşte o zaman lige demir atıp 2. şampiyonluğumuzu daha rahat alabiliriz. Biz buna hazır ve eminiz..

Transfer taraftarın sevdği bi dönemdir ama çoğu taraftar çok mantıksız konuşuyor bunu hepimiz biliyoruz. Biz Amrabat'ı çok istiyorduk ama 7.5 milyon€ bile fazla. Verilmesin. Kayserinin tepkisi ortada. Bize futbolcu satmak istemiyorlar. Bizde almayız. Ama as oyuncular kadar yedek kulübesine önem veren bi takım değiliz. Arda var diye Culio'yu gönderebiliyoruz ama bakın gerek duyduk. Sercan iyi deildi Stancu'ya gerek duyduk. Kanatlar tökezledi Pino'ya gerek duyduk. Şu gün kontenjan el verdiği sürece bu oyuncular kalmalı diye düşünüyorum. Altyapımız diğer takımlara göre çok sağlam. Ama gurbette birbirinden iyi oyuncular var yaşları ne olursa olsun bizim istediğimiz tarzda adamlar. Jem Paul var Jimmy var. Daha çok tanınmayan adam var. Cenk Tosun gibi neleri var Almanya'da. Bunları takip edip yedek kulübesine birini oturtsak belki Yeni Arda Turan'ımız olur. Bunuda herkesten çok isteriz..

Benim yazdıklarımın binde biri belki olmayacak ama ben bi GALATASARAY aşığı olarak olmasını istedim. Bende Pes'teki kadroma Assaidiler Weiss'ler Berbatov'lar, Cambiasso'lar alıyorum ama mümkün olanı var olmayanı var. Bunun farkındayım ve bu yazdıklarım mümkünatın dşında asla değil. Bende futbolu bilen bi kişiyim ve GALATASARAY'ımız için en hayırlısını diliyorum...

Herkese Teşekkürler.. Gönüllerin Şampiyonu GALATASARAY...!





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...