Makale Yaz
olumunegalatasarayli
Bu haberi yazdır
Göz boyayan transferler
 Haz
22
 2012

Sizinle Aynı Takımı Tutmaktan Utandım...

Hergün bu Siteyi takip ederim ve artık beynimde sinirler fokurdadı.

Her haberin altına başkan yıldız futbolcu yıldız futbolcu getir filan diyorsunuz.Büyük ihtimal Bu Şeyleri Yazan kişiler 10-12 yaşlarındaki kişiler , bilinçli olgun kişiler zaten böyle düşünmez.

Avrupada Bana Yıldız Transferi yapan 3 takım sayın . Sadece 3 takım sayabilirmisiniz ? Artık Herkes TAKIMA YARARLI Futbolcu arıyor yıldız futbolcu değil.

Manchester city bile ilk zamanlar yıldızları takıma topladı baktıki birşey olmuyor hemen takıma yararlı futbolcular transfer etmeye başladı . 

Bırakın artık Şu Zihniyeti , Yıldız futbolcu geliyor Havaalanında 10 bin kişi karşılıyoruz sonuç ? Sonuç beklentimizin altında 15-20 milyon euro boşa gidiyor.Hep öyle olmadımı ?

Fenerbahçe,Beşiktaş yönetimi ve taraftarı bile akıllandı artık Eskiden her transfer dönemi 1 yıldız futbolcu mutlaka getiren Fenerbahçe bile Son 3 senedir yaptığı transferlere bakın Hepsi Ucuz ve takıma Yararlı Olabilicek Oyuncular.Taraftarın Gözünü boyamak İçin Yapılan transferler bitti artık.

Fakat ne yazıkki Bizim taraftarın bu zihniyeti sona ermedi.23-24 Yaşındaki gençler yerine 33-35 Yaşındaki Milito-Arshavin tipinde futbolcuları bizim taraftar daha çok seviyor.

Yaşlı Futbolcu gelince 2-3 sene sonra satamazsın.Fakat genç oyuncu aldığında satma fırsatın olur . 

Şu Anda Takımın Borcu Beşiktaştan farksız , Rakamları biraz gidin internetten araştırın . Arada 100 bin dolar fark var .

İstese Ünal Başkan Paraları Saçar Zengin Nasılsa İstediği Futbolcuyu getirir gider Robinhoya 20 Milyon Euro verir.Neden vermiyor ? Neden Bu kadar Pazarlık yapmaya çalışıyor ? Az parayla çok iş yapmak için.

2014'e Kadar eğer borçlarımızı bitiremezsek Avrupaya Gidemeyeceğiz , o Yıldız transferi isteyenler bu kuralıda biliyorlarmıydı ?

Eboue gibi Dünya Çapında Sağ Beki Yanlızca 3.5 Milyon Euroya getirdi bizim Başkanımız.

Stoch'un 12 Milyon Euro , Amrabat'ın 15 Milyon Euro Ettiği bu Ülkede Assaidi gibi Onlardan farksız Futbolcuyla yönetim 2.5 Milyon Euroya Anlaştı.

İşte Bu Bir Başarıdır . Kimse bunları görmüyor şimdiden çoluk çocuk istifa yazmaya başladılar.Düne kadar Büyük Başkan , Şimdi Borçları Bitirmeye Kalkınca istifa oldu.

Birazcık Bilinçlenin Lütfen Hergün Yıldız Yıldız Yazısını Okumaktan bıktım.Başarıya Aç Futbolcularla Başarı Daha Çabuk gelir.Yıldız Futbolcu Doymuş Futbolcu demektir , Borç demektir , Sorumluluk demektir.

Bir Fenerbahçe Taraftarı Kadar Olamıyorsanız Onlar Kadar Futbol bilginiz yoksa Yazıklar Olsun Size O Zaman . Benden Bu Kadar , Siz Yıldız İstemeye Devam edin kimse kulübü düşünmüyor zaten hep kendinizi düşünün. 

Sevgilerimle,





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...