
13
2012

ŞAMPİYONLUK GEYİKLERİM
“TFF Başkanlığına/FB Yönetim Kurulu
Biz futbol takımı olarak bundan sonraki son hafta maçlarına çıkmama kararı aldık. Bilginize.”
“Hafta boyunca tüm fenev camiası başına gelecekleri biliyormuş gibi Galatasaray’la oynayacakları maç için “GS maçları bizim için bayramdır.” diyemedi. Dut yemiş kanarya gibi beklediler. Bir tek aziz başkan hariç… O yine de “Bayram” dedi. Demek ki içerden dışarısı aynı görünmüyor. Ne diyelim; öyleyse bayramınız(!) kutlu olsun. Ancaaak; önemle hatırlatırız: Biz adama arifeyi gösterir, bayramı göstermeyiz.”
“Yıldırım Film yılın 3 flaş filmini aynı anda sunmaktan gurur duyar: AĞLAYANLAR / KANARYAYI VURDULAR / KUPAYI RÜYASINDA GÖRENLER”
“Saraçoğlu’ndaki karanlığı Lig Şampiyonluğu Kupası’yla aydınlattık.”
“Fenevlilere !Saraçoğlu’nu yakacağız’ dedik inanmadılar. ‘Zahmet olmasın’ dediler ve kendileri yaktılar. Yalnızca dışta değildi yangın. İçlerindeki daha büyüktü.”
“Ben bunun adını goyamadım. Siz iyisi mi Mehmet Topuz’a sorun. O çok iyi biliyor bunun ne olduğunu.”
“34 haftalık Süper Lig’in de, 6 haftalık Süper Final’in de şampiyonluğu ne hikmetse, sanki garezine yapar gibi Saraçoğlu’nda belli oldu.”
“Saraçoğlu yanıyorrrr!!!! Hem cayır cayır, hem için için hem dışın dışın.”
“Hayde! Kadıköy’deki iki beraberliğe Süper Lig Şampiyonluğu veriliyor. Gel vatandaş gel!”
“Sounees’ın bayrağından sonra Şampiyonluk Kupası’nı da Saraçoğlu’nun çimlerine diktik ya artık gam yemeyiz.”
“Vallahi bu kadar cömert(!) bir camia görmedim. Üçüncü final maçlarında da son maçta şampiyonluğu altın tepsi de sundular”
“Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum. Lig şampiyonuna kendi sahalarında yenilmediler. Papazın büyüsü demek ki hâla geçerli.”
“Emre karanlıkta “Negro, negro” diye geziniyormuş. Garibimin akşam dünyası karardı ne yapsın.”
“Bunların ipiyle kuyuya inilmez. Hiç sözünde durmuyorlar. İki kupaya taliplerdi. Birini sahalarında verdiler. Diğerini vermek için çarşambayı bekliyorlar.”
“Kupayı vermek için Başbakan’ı aradılar. Cumhurbaşkanını da arasaydınız ya. Ya da Birleşmiş Milletlere falan gidilseydi…”
“Fenevlilerin kupayı kaybetmelerinin suçlusu bulundu: Emniyeti sağlamaya çalışan polisler”
“Fenev camiası toptan hazımsızlık ilacı siparişi vermişler.”
“İnebahtı Deniz Savaşı’ndan sonra Sokullu Mehmet Paşa'nın '’Siz bizim sadece sakalımızı kestiniz, biz ise sizin Kıbrıs'ı almakla kolunuzu kestik. Sakal daha gür bir şekilde tekrar büyür, fakat kesilen kol tekrar gelmez.’ Sözü sanki ligde bizi kendi sahamızda yenip de bir galibiyet sevinci yaşayan fenevlilerle, son maçta Kadıköy’de final maçında söke söke Lig Şampiyonu olan Galatasaray için söylenmiş”
“Büyük takımlar aldıkları kupalarla, küçük takımlar da o büyük takımları yenmeleriyle övünürler. Fenev artık Kadıköy’de onu da beceremiyor ya.”
“Fenerbahçe Cumhuriyeti’nin ne olduğunu gördük. Arka bahçesinde elleri bıçaklı ve taşlı saldırgan ne hazımsızlar varmış. Allah onlara akıl fikir versin.”

- Kadın Girişimciler İçin Kredi Olanakları (29 Haziran Çarşamba)
- En Son Takibe Alınma Tarihi Ne Zaman Silinir? (29 Haziran Çarşamba)
- Elektronik Ürün Senedi ELÜS) Nedir, Avantajları Nelerdir? (29 Haziran Çarşamba)
- Cari Açık Nedir ve Nasıl Hesaplanır? (29 Haziran Çarşamba)
- Dünyanın En Büyük 2. Borsası: Nasdaq Borsası (29 Haziran Çarşamba)
- Vakıflar Bankası Başka Bankaya EFT Ne Zaman Geçer? (29 Haziran Çarşamba)
- Halk Bankası Gece Yapılan EFT Ne Zaman Hesaba Geçer? (29 Haziran Çarşamba)
- Ziraat bankası EFT Saati Kaçta Başlıyor? (29 Haziran Çarşamba)
- Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme Nasıl Yapılır? (29 Haziran Çarşamba)
- Kredi Kartı Borcumu Nasıl Yapılandırabilirim? (29 Haziran Çarşamba)
- Finansbank Başka Bankaya EFT Ne Zaman Geçer? (29 Haziran Çarşamba)
- KOSGEB Mobilya İmalatı Desteği Nedir, Nasıl Alınır? (29 Haziran Çarşamba)
- Kredi Kartı Öğrenciye Çıkar mı? (29 Haziran Çarşamba)
- Hangi Banka Maaş Bordrosuz Kredi Verir? (29 Haziran Çarşamba)
- Dünya Ticaret Örgütü Nedir? (29 Haziran Çarşamba)
- Su Diyeti Nedir ve Nasıl Yapılır? (29 Haziran Çarşamba)
- Siyah Maske Nedir, Faydaları Nelerdir ve Nasıl Kullanılır? (29 Haziran Çarşamba)
- Hangi Diziler Final Yapıyor? (29 Haziran Çarşamba)
- Erşan Kuneri Ne Zaman Yayınlanacak? (29 Haziran Çarşamba)
- Çilek Nasıl Temizlenir? (29 Haziran Çarşamba)
- Terrier Cinsi Köpekler Ne Kadar Tıraş Edilmelidir? (29 Haziran Çarşamba)
- Muhabbet Kuşları İçin Yem Seçimi Nasıl Olmalıdır? (29 Haziran Çarşamba)
- Kuşların Hastalıkları Nelerdir? (29 Haziran Çarşamba)
- Kuşların Hasta Olduğu Nasıl Anlaşılır? (29 Haziran Çarşamba)
- Kuşlarda Tüy Dökülmesi Normal Midir? (29 Haziran Çarşamba)
- Kuşlarda Solunum Sistemi Problemleri Nasıl Anlaşılır? (29 Haziran Çarşamba)
- Kuşlarda Sindirim Sistemi Problemleri Nasıl Anlaşılır? (29 Haziran Çarşamba)
- Kuşlar Neden Gaga Taşı Kullanılır? (29 Haziran Çarşamba)
- Köpeklerin Kan Tahlillerine Hangi Durumlarda Bakılır? (29 Haziran Çarşamba)
- Köpeklerde Vitamin Eksikliğe Sebep Olan Nedenler (29 Haziran Çarşamba)

