Makale Yaz
cengaver009
Bu haberi yazdır
"Normal sezonun şampiyonuyuz"
 May
08
 2012

Başlıkta bahsedilen cümleyi bu sene özellikle son 1-2 ay içinde çok fazla kullandık camia olarak. Eğer şampiyonluk turumuzu 2-Mayıs Çarşamba akşamı veya 6-Mayıs Pazar akşamı atmış bir takım değilsek hala, bunun en büyük sorumlusu bu söylemdir. Galatasaaray, diğer 3 takıma oranla Play-Off sistemine kafaca en hazırlıksız takım olarak girdi. Her ne kadar aylar öncesinden de belli olan bir durum olsa da, bunu kendimize yediremedik ve en büyük hatayı yaptık. En büyük rakibimiz, 6 maçlık final serisindeki maçları kafasında TEK TEK oynamaya konsantre olurken, biz hep 6 maç sonraki durumu düşündük, 5 puanlık avantajı düşündük, kaybetme lüksümüzü düşündük, şikenin ve TFF'nin kararlarını düşündük, "NORMAL SEZONUN ŞAMPİYONUYDUK" dedik ve TT Arena'da bir galibiyet dahi çıkarmadık.

Şimdi şampiyonluk çok daha zahmetli bir noktaya ulaştı. Şimdi artık son yıllarda görülmemiş gerçek bir final havasına girdi olay ve bu finalde seyircimiz dahi olmadan Kadıköy zeminine çıkacağız. Kafalarda birçok soru işaretleri var. Kadıköy'de senelerdir galip gelememe düşüncesi bizi düşündürürken Fenebahçe taraftarlarının ağzına gelen rahatlıkta konuşmasını sağlıyor olsa da ortada başka gerçekler de var. Son iki sezondur oradaki maçlarımız berabere bitiyor ve bize bu pazar günü de beraberlik yetiyor. Ayrıca bu sezon oynanan üç maçtaki 270 dakika içinde Fenerbahçe 15 dakika etkili futbol oynarken 255 bakika ezdiğimiz bir rakip oldu. Şimdi geri kalan son 90 dakika için de aynısını niye başaramayalım?!?

Önemli olan nokta artık kafaca tek maça, sadece bir tek finale, tribünlerde kendilerine aşırı nefretle yüklenecek olan 50bin kişiye ve karşısındaki ezeli rakibine konsantre olarak, profesyonelliğin gereğini yerine getirmek ve gerçek bir Avrupa Şampiyonu gibi çıkıp çatır çutur topumuzu oynamaya çalışmalıyız. Biz bunu bu sene 270 dakika içinde gösterdik, son 90 dakikada daha da iyisini gösterebiliriz.

"NORMAL SEZONUN ŞAMPİYONUYUZ" söylemi arkasından çıkıp artık "HEM NORMAL SEZONUN HEM DE UZATILMIŞ SEZONUN GERÇEK ŞAMPİYONUYUZ" diyebilmenin zamanı gelmiştir.

Lütfen herkes kendini toparlasın. Yöneticisi birbiriyle atışmayı bıraksın, başkanı her daim takımın arkasında olduğunu göstersin, teknik direktörü zihnileri bu finale %100 olarak hazırlasın, taraftarı Florya'dan bayram gibi uğurlayıp sonuç ne olursa olsun takımı maç dönüşünde yine bayram biri karşılasın. Ve son olarak sahaya çıkacak 11 ile kenardaki yedekler SADECE İNANSIN. Mutlu sonu getirmek boynumuzun borcu. Hepimiz bu 90 dakika sonunda sevinen taraf olacağımıza inanıyoruz.

Saygılarımla





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...