Makale Yaz
1905gs
Bu haberi yazdır
Fenerbahçeye ceza yaptırımı
 Mar
18
 2012

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na

17 Mart 2012 tarihli Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde fenerbahçeli taraftarların sahaya attıkları yabancı cisimlerden dolayı Futbol Teknik İdari Sportif Direktörümüz Fatih Terim'in kaşı açılmış, yardımcı antrenörümüz Hasan Gökhan Şaş'ın kafası yarılmıştır. Futbolcumuz Hakan Kadir Balta ise yabancı bir cisimin gözüne girmesinden şans eseri kurtulmuştur. Ligin ilk yarısında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı'ndaki karşılaşmada hiçbir fenerbahçeli teknik sorumlu ya da sporcusu zarar görmemiş, aksine en iyi şekilde misafir edilmiş ve uğurlanmışlardır. Daha önceki yıllarda oynanan maçlara bakıldığında eski teknik direktörümüz Eric Gerets'in ve eski kaleci antrenörlerimizden Eser Özaltındere'nin de yine Şükrü Saraçoğlu stadında holiganlar tarafından atılan yabancı cisimlerle alınları yarılmıştır.

Bir Galatasaray taraftarı olarak, şike suçundan şimdiye kadar çoktan küme düşürülmesi gereken Fenerbahçe Spor Kulübü futbol takımının, 'taraftar' maskesi altındaki holiganlarının futbolumuzda yarattıkları şiddeti kınıyor ve Türkiye Futbol Federasyonu'na, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne şiddete tuttuğu çanaktan ötürü küçük ve etkisiz değil, büyük ve caydırıcı nitelikte cezalar vermesini talep ediyorum. Spor müsabakaları biz seyirciler için vardır ve unutulmaması gerekir ki bu işin olmazsa olmazı seyircidir. Biz seyirciler artık böyle çirkin, ilkel, şoven, sporun ve fair-play'in özüne aykırı görüntülere tanık olmak istemiyoruz. Bunun yanı sıra çocuklarımız ve kadınlarımız ceza değildir, bundan dolayı seyircisiz maç oynama cezasının kadın ve çocuk seyircilere açık olması da abesle iştigal etmektedir. Ödül ve ceza yaptırımlarının herkese eşit ve adaletli uygulanacağını umut ederim.

"Alnınızdaki kan, alnımızın akıdır!"

Renktaşlarım, yapılan haksızlıklara artık yeter demek için ben kendi adıma bu e-postayı tff'nin posta adresi olan: iletisim@tff.org'a gönderdim. Siz de bu yazıyı kullanarak da başka bir yaz ı yazarak şikayetlerinizi bildirin.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...