Makale Yaz
zahid-11
Bu haberi yazdır
Şimdiden kollar sıvanmalı
 Kas
13
 2018

Öncelikle herkese merhabalar Webaslan okurları

Kısa bir giriş yapacağım.Malum halimiz ortada forvetsiz, rotasyonsuz kadroda bir sürü sakatın yanında TFF ve tetikçi hakemlerin operasyonları...

Bu sene çektiğimiz sıkıntıları bir daha yaşamamak adına daha devre arasından bonservisi elinde oyuncularla anlaşılmalıdır.Yine ağustos pazarını beklersek durumumuz vahim.

** FFP çerçevesinde oyuncu alabilmek için haliyle satmak gerekiyor.Gitme potansiyeli olanlardan başlıyorum

Maicon:Kendisinin transferi son anda gerçekleşmemişti zaten bu transfer devre arası olabilir.Takımın vazgeçilmezi değil.Getirisi yaklaşık 6 milyon euro...

Belhanda:Şu sıralar iyi oynasa da oyuncu almak için satmak gerekiyor.Üstelik o bölgede sakatlıktan dönecek Emre Akbaba ve U21'de iyi performans gösteren Atalay Babacan oluduğunu varsayarsak gidebilir.Getirisi 8 Milyon Euro

Feghouli:Her ne kadar klas bir oyuncu olsa da yıllık maaşı bonuslar bile olmadan 4 Milyon Euro.Aldığımz verimle de oranlarsak gitmelidir.Getirisi 6 Milyon  civarı olacaktır.

------------------------------------------------------------------------------------------

Sezon Sonu gidecekler:

Garry Rodrigues:Gitmesinden yana değiliz ama takımda en çok bonservis getirecek oyuncu Rodrigues.PAOK %20'lik bir pay alacak o yüzden net kar yaklaşık 12 milyon Euro

Eren Derdiyok:Zaten çok yüklü maaş alyor gönderilmesi akılıca olacaktır.

Tarık Çamdal:Bir şey demiyorum...

**Hemen gelmesi gereken veya potansiyeli olan isimlerden bahsedelim

Daniel Sturridge ve Danny Welbeck:İkisinin de sözleşmesi sene sonu bitiyor.Welbeck sakat,Sturridge yedek kalıyor asıl düşündüren ülkemize neredeyse hiç İngiliz oyuncu transfer olmaması.

Leroy Fer:Sezon sonu kulübüne geri dönecek Ndiaye'nin alternatifi olarak düşündüm.Sözleşmesi sene sonu bitiyor ve ayrıca Gomis'in kankası kendisi...

Soriano ve Pelle:İkisinin de sözleşmesi bu aralık ayında bitiyor.Ama kulüp tarafından 1 sene uzatma opsiyonu var.Cüzi bir bedelle ikisinden biri bitirilebilir özellikle Pelle...

Almamy Toure:22 yaşındaki ve 8 milyon Euro değere sahip sağbek kötü Monaco'da şans bulamıyor.Yaşlanan Mariano'yu da düşününce Linnes'e çok iyi bir rakip olup ardından uzun yıllar hizmet verebilir.

Marlos:Çok klas bir sol kanat oyuncusu ve sözleşmesi yine sene sonu bitiyor.Gitmesi muhtemel Rodrigues ve takımına geri dönecek Onyekuru için çok iyi bir seçim olacaktır.

Erce Kardeşler:Takımda Allah korusun olası Muslera'nın ceza alması ve sakatlanması durumuda yedek kaleci olmaması düşündürüyor.Kendisini Taffarel ile geliştirip Muslera'dan sonra kaleyi devralabilir.Sonraki satıştan pay ve cüzi bir miktar ile bitirilebilir.

Garry Cahill:Ozan'ın yanında Ulfalusi gibi liderlik edecek bir stoper lazım.Devre arası cüzi bir bedelle bitirilebilir.

Münir El Haddadi:Çok zor ama ben yine de yazayım.Sözleşmesi sene sonu bitiyor.Bu tür oyuncular genelda Elche,Sociedad gibi takımlara gidiyorlar ama gelirse hakikaten döktürür.

Bilal Başacıkoğlu:Sinan çok formsuz ve eğer sözleşme yenilenmezse düşünülebilir.

Mbaye Diagne:Şu an gol krallığında lider kendisi.Tek sıkıntı Kasımpaşa'nın isteyeceği astronomik bedel.

Elvis Manu ve Halil Akbunar:Kanatlarda alternatif olarak düşünülebilecek hızlı dribbling sahibi oyuncular.Fatih Terim ile çok daha gelişebilirler.

****NOT::Yönetim elini çabuk tutmalı hem oyuncu satma hem alma konusunda çok akıllı olmalıdır.Özellikle Mukavelesi bitecek oyuncular üzerinde titrenilmelidir.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...