SİVAS'TAN İLGİNÇ ÖNERİ
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Süper Lig'de 17. haftadaki Sivasspor-Galatasaray maçının İstanbul'da oynanmasını gerektiğini ifade etti.
Anadolu Ajansı
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Turkcell Süper Lig'de ilk yarının son maçı olan Sivasspor ile Galatasarayımız arasındaki maçın soğuk hava şartlarından dolayı İstanbul'da oynanmasını talep etti.
Sivas'ta bugünlerde yoğun kış şartlarının yaşandığını belirten Ünsal, ''Sivas'ta hava ve zemin şartları uygun olmadığı için, ikinci yarının ilk haftasında Galatasaray ile Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda yapacağımız maçı mümkün olsa da Ali Sami Yen Stadyumu'nda, ikinci yarıdaki maçı da Mayıs ayında Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynasak. Önemli olan sporcuların sağlığı'' diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

PSG liderlik koltuğunda derin bir nefes aldı!

Atletico Madrid, 90+4'te uyandı!

Pep'ten Leeds taraftarlarının oruç saygısızlığına yanıt

Manchester City'den amansız takip!

3-0'dan 3-3 yapıp 90+3'te yıkıldılar!

Barcelona, zorlu virajı döndü; koltuğu korudu

Samsunspor'un rakibi Vallecano'dan Bilbao'ya çelme!

Hull City, Matty Crooks ile üç puanı aldı!

Bournemouth ve Sunderland yenişemedi

PSG'den Nantes maçı için erteleme talebi!




























