DİVAN KURULU TOPLANTISI YAPILDI
Kulüp Başkanımız Adnan Polat'ın katılmadığı toplantıda, yönetim kurulunu asbaşkan Mehmet Helvacı temsil etti.

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu'nun aylık olağan toplantısı, Galatasaray Lisesi'nde yapıldı. Tevfik Fikret Salonu'nda, İrfan Aktar başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, 44 yeni üyeye beratları verildi.
Kulüp Başkanımız Adnan Polat'ın katılmadığı toplantıda, yönetim kurulunu asbaşkan Mehmet Helvacı temsil etti. İrfan Aktar, toplantıda Seyrantepe stat projesiyle ilgili üyelere ayrıntılı bilgi verdi. Projeyi yakından takip ettiğini belirten Aktar, stat inşaatının büyük bölümünün bittiğini söyledi.
Üyelerden Hayrettin Kozak, kulüp tüzüğünün bir an önce yenilenmesi gerektiğini belirterek, ''Önce tüzük tadil kongresi yapılmalı, ardından mali genel kurul gerçekleştirilmeli. Bu bütçeyle, bu kadar şirketi olan kulüp sağlıklı bir şekilde gitmiyor'' dedi.
Kerim Uzuner ise Galatasarayımızın yenilenen binicilik tesislerine övgüler yağdırırken, bu tesisin, sarı-kırmızılı kulübün en güzel tesislerinden biri olduğunu dile getirdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mohamed Amoura, Benfica yolunda!

Bologna, Rowe için anlaşmaya vardı!

Victor Boniface Milan'a gidiyor!

Barcelona'da Kounde ile uzatma kararı

Loic Bade, Bayer Leverkusen'de

Chelsea'de Nkunku ve Jackson için ayrılık mesajı!

Liverpool'da Frimpong şoku: Slot, sakatlığı açıkladı

Noah Okafor, Leeds United'da!

Kristjan Asllani kararını verdi: Torino

Edon Zhegrova için Juventus'a 2 şart!
