Kimler ıslıklandı?
Karşılaşmanın 75. dakikasında Galatasaraylı taraftarlarımız, takımlarında en çok mücadele eden Cana lehine tezahüratta bulunurken, bazı futbolcularımız ise ıslıklandı!
Anadolu Ajansı

Cana ise tesadüf eseri 76. dakikada Isaac'i ceza sahası içinde düşürerek farkın ikiye çıkaran penaltı atışına neden oldu. Hagi, penaltı atışından sonra Cana'yı oyundan aldı.
-TARAFTARLARDAN ALİ TURAN'A ISLIK, ARKADAŞLARINDAN ALKIŞ-
Galatasaraylı taraftarlarımız, 65. dakikada yerine Misimoviç'e bırakan Ali Turan'ı ıslıklayarak protesto ettiler.
Morali bozulan futbolcu yedek kulübesine giderken, basın tribününün önünde oturan, kadro dışında kalan futbolcu arkadaşları ise Ali Turan'ı alkışlayarak destek verdiler.
-SERVET VE AYHAN DA ISLIKLANDI-
Galatasaraylı taraftarlarımız maçın son bölümünde Servet'e de tepki gösterdiler. Bu futbolcuyu, her top ayağına geldiğinde ıslıklayan taraftarlar, ''Sabrımız taşıyor, adam gibi oynayın'', ''Bu forma kutsaldır, nasip olmaz herkese'' diye bağırdılar.
Taraftarlarımız, Ayhan ve Servet'teküfür ederek, gitmesini istediler. Sarı-kırmızılı taraftarlar, gönderilen Keita, istifa eden Haldun Üstünel ve yeni teknik direktör Hagi için de olumlu tezahüratta bulundular.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayern Münih'ten Kim Min-Jae açıklaması

Brighton'dan Baleba kararı: 120 milyon Euro!

Benfica, Antony'yi kiralamak istiyor

Torino, Simeone'yi açıkladı!

Bayern Münih'ten Nicolas Jackson hamlesi!

Real Madrid'den Garcia'ya yeni sözleşme!

Juventus'ta Vlahovic belirsizliği

Thomas Partey, Villarreal'e gitti

Lucas Digne, Aston Villa ile devam dedi

Como'dan Tottenham'ın 40 milyon euroluk teklifine ret!
