Yunus Akgün'den vefalı hareket!
Benfica'nın serbest kalma bedelini ödemeye hazır olmasına rağmen Yunus Akgün, Galatasaray'da kalmayı tercih etti.
Galatasaray altyapısından yetişen ve geçtiğimiz günlerde 2029 yılına kadar sözleşmesini uzatan Yunus Akgün, kariyerine Sarı-Kırmızılı formayla devam edecek.
Genç yıldızın bu kararında, kendisine gelen yüksek profilli tekliflere rağmen kulübüne duyduğu bağlılık etkili oldu.
BENFICA'NIN TEKLİFİNİ REDDETTİ
Portekiz temsilcisi Benfica, Yunus'un sözleşmesinde yer alan 11 milyon euroluk serbest kalma maddesini ödemeye hazırdı. Ancak Akgün, bu teklifi değerlendirmeye bile almadı. Yakın çevresine "Galatasaray'a yanlış yapmam" dediği belirtilen 25 yaşındaki oyuncu, kulübüyle büyük bir zam karşılığında yeniden anlaşmaya vardı.
"8 YAŞINDA GİRDİĞİM KULÜBE ZARAR VEREMEM"
Yunus Akgün'ün, devre arasında başlayan Benfica ilgisine karşı net bir duruş sergilediği öğrenildi. Portekiz kulübüne olumsuz yanıt veren milli oyuncunun, "Galatasaray'ın evladıyım. 8 yaşında girdiğim kulübümü zarara uğratamam" sözleriyle kararını kesinleştirdiği ifade edildi.
MENAJERİN PLANI TUTMADI
Yunus Akgün ve Kerem Aktürkoğlu'nun menajerliğini üstlenen Cenk Melih Yazıcı'nın, iki oyuncu için farklı planlar yaptığı öne sürüldü. Yazıcı'nın, Yunus'u Benfica'ya, Kerem'i ise Fenerbahçe'ye götürmek için temaslarda bulunduğu ancak Akgün'ün bu plana sıcak bakmadığı aktarıldı.
SEZON PERFORMANSI
Galatasaray formasıyla geçtiğimiz sezon tüm kulvarlarda 44 maça çıkan milli yıldız, 12 gol 14 asistlik skor katkısında bulundu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ipswich Town'a Enciso hayat verdi!

Mönchengladbach'tan Stuttgart deplasmanında zafer!

Barcelona'ya El Clasico öncesi kötü haber!

Fermin Lopez'den Real Madrid'e flaş Negreira yanıtı!

Manchester United'da soyunma odası krizi!

Arsenal'de Saka şoku! En az 6 hafta yok

PSG-Lyon maçına protesto engeli: Tarih değişti!

Adi Hütter'den Can Uzun'a eleştiri!

Aurelio De Laurentiis: "Araplar 3.5 milyar Euro verdi, satmadım!"

Enzo Maresca: "Haaland hazır olacak"

























