"Güzel bir maçtı"
DHA

Galatasaray'ın genç futbolcusu Ferhat ise, takımda şans bulmaya başladığını vurgulayarak, "Tabi takımda şans buldukca hazırlanıyorum. Takımda bazen forma şansı bulmak beni etkiliyor. Ama bizler profesyonel oyuncularız. Hocamız ne zaman görev verirse o zaman oynamak zorundayız" diye konuştu.
Hasan Şaş ise, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, geçen seneki oyun sistemini bugün sahada denediklerini belirterek, "Bugün sahada geçen seneki oyun sistemimizi denedik. Bence bugün çok başa baş bir mücadele oldu. Gol bölgelerinde biraz daha etkili olsaydık sonuç böyle olmazdı" ifadelerini kullandı.
Ayrıca Hasan Şaş, şu an iyi olduğunu ve takımı için elinden geleni yapacağını söyledi.
Hertha Berlin'in milli futbolcusu Yıldıray Baştürk, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, Türkiye'de bir takıma transfer olma olasılığının düşük olduğunu söyledi.
Hertha Berlin'in başarılı futbolcusu Yıldıray Baştürk, Türkiye'den bazı takımların kendisine transfer teklifinde bulunduklarını vurgulayarak, "Gelen teklifleri düşünüp değerlendireceğim. Ama şu anda Türkiye'ye gelme ihtimalim düşük" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arsenal'e kötü haber: William Saliba

Eintracht Frankfurt'tan Galatasaray için açıklama!

Paris Saint-Germain'de sakatlık şoku!

Bournemouth, Marcus Tavernier ile nikah tazeledi

Luis Enrique, sakatlandı!

Dinamo Zagreb, Bennacer'i açıkladı!

Ghezzal, Lyon'a geri döndü!

Dusan Vlahovic için kritik süreç!

Leeds ve Birmingham'dan Chamberlain yarışı!

Liverpool'da Salah sonrası dönem: Gözler Michael Olise'de
