"2. yarı başarılı olacaklar"

 

DHA
Galatasaray'ı İzmir'de oynadığı hazırlık maçında, 1-0 mağlup eden Hertha BSC Berlin Teknik Direktörü ve Galatasaray'ın eski futbolcularından Falco Götz, karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada, Yıldıray'ın, takımda kalmasından yana olduğunu söyledi.

Galatasaray'ı çok sevdiğini ifade eden Götz, maç sonu yaptığı basın toplantısında, "Hakettiğimiz bir galibiyet aldık. Sonuçta bir hazırlık maçıydı. 10 günlük ağır bir kamp döneminden sonra takımımın oynadığı futboldan memnunum. Galatasaray da iyi oynadı. İkinci yarıda başarılı olacaklardır." diye konuştu.

Götz, 2 futbolcusunun saha içinde yumruklaşmasıyla ilgili yaptığı değerlendirmede de, "Herşeyden önce böyle birşey kesinlikle olmamalıydı, ancak futbolcularım kamp döneminde kafa olarak da yoruldu. Sevindirici olan maçtan sonra 2 futbolcumun kucaklaşıp birbirinden özür dilemesidir" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets ise, karşılaşmanın ardından sonrası bir açıklama yapmadı.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler