Zorlu süreç başladı!
Galatasaray Avrupa ve Spor Toto Süper Lig'de önümüzdeki haftalarda zorlu mücadelelere çıkacak.
Takvim
Türkiye'deki futbol atmosferinin kararında etkili olduğunu belirten 35 yaşındaki futbolcu, "Galatasaray'ı seçtim, çünkü ülkede futbola gerçek bir tutku var. İstanbul'da oynamak Marsilya'da yaşadığım duyguları tekrar yakalama şansını yakalamak için bir fırsattı. Havaalanına geldiğimde karşılaştığım manzara olağanüstüydü" şeklinde konuştu.
Sarı-kırmızılı formayla Şampiyonlar Ligi'ne geri dönmenin heyecanını yaşadığını vurgulayan Drogba, "9 ay sonra tekrar galibiyet golünü atmak, Şampiyonlar Ligi'ne geri dönmek... Bunlar çok güzel şeylerdi" dedi.
Futbolu bırakmayı düşünmediğini belirten tecrübeli golcü, "Oynamaktan keyif alıyorum ve futbolu bırakmak için de bir neden göremedim" ifadelerini kullandı.
%%EMBEDVIDEO_8379%%
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arda Güler'e Real Madrid'den büyük onur

Guardiola 1000. maçı öncesi konuştu

Bissouma'nın banka hesabından milyonlar çalındı!

Berke Özer, Lille'i yaktı!

Celta Vigo, üç puanı üç golle aldı!

Ünlü başkan Marinakis, Yunanistan'da yargılanıyor!

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano

Joan Laporta'dan Lamine Yamal'a büyük destek




















