Yunus Akgün Galatasaray'da uçuşta
Okan Buruk'un duyduğu güveni boşa çıkarmayan Yunus, kariyerinin en iyi haftasını geride bıraktı.
Galatasaray altyapısından büyük umutlarla çıkan Yunus Akgün, kiralandığı Adana Demirspor'da yıldızını parlatmıştı. Fakat daha sonra Galatasaray günleri beklendiği gibi gitmeyen 24 yaşındaki oyuncu, geçen sezonu Leicester'da geçirdi.
Sarı-kırmızılı ekibe dönüş yapan Yunus, yaşanan ayrılıklar sonrası kendini 11'de buldu. Okan Buruk'un bu fırsatı verdiği genç yıldız şansını iyi değerlendirdi.
HAYALİNİ YAŞIYOR
Fenerbahçe maçının yıldızlarından olan Yunus, PAOK maçına da damga vurdu. Galatasaray'ı zafere uçuran başarılı oyuncunun istatistikleri dikkat çekti.
3 ikili mücadele ve 1 hava topu kazanırken 3 şutunun 2'sinde isabeti yakaladı. PAOK zaferinin mimarlarından olan Yunus, "Galatasaray kapısından içeri 2008'de girdim. Hayallerimi yaşıyorum. İnşallah 2000'deki gibi kupayı alırız" diyerek duygularını dile getirdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona, Joao Cancelo'nun tapusunu aldı

Jakirovic'ten yanıt: "Bizi daha da motive ediyor"

Harry Kane, Al-Hilal'in dev teklifini reddetti

Atletico Madrid, sezona 3 puanla başladı

Milan'dan 66 milyon euroluk transfer!

Barcelona, Joan Gamper Kupası'nı kazandı

Inter'de mutlu son: Curtis Jones

Real Betis'te anlaşma tamam: Troy Parrott

Arsenal'den Kenan Yıldız için 100 milyon euroluk çılgın plan!

Mourinho'dan Rodri için transfer itirafı!



























