Yunus Akgün'den 65 saniyede rekor!

Lille karşısında henüz 65. saniyede golü bulan Yunus Akgün, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi tarihindeki en erken golüne imza attı.  

Yunus Akgün'den 65 saniyede rekor!
Fotoğraf : AA
1

Galatasaray'ın Lille ile oynadığı Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Yunus Akgün, karşılaşmanın başında tarihe geçti.

Milli futbolcu, ilk düdükten yalnızca 65 saniye sonra rakip fileleri havalandırarak sarı-kırmızılı ekibi öne geçirdi. Bu gol, Galatasaray'ın organizasyon tarihinde kaydettiği en erken gol olarak kayıtlara geçti.

OSIMHEN'İN REKORUNU GERİDE BIRAKTI

Sarı-kırmızılılarda önceki rekor Victor Osimhen'e aitti. Nijeryalı golcü, 22 Ekim 2025'te İstanbul'da oynanan Bodo/Glimt karşılaşmasının 3. dakikasında ağları sarsmıştı.

Galatasaray'ın 3-1 kazandığı o maçta rekorun sahibi olan Osimhen'i geride bırakan Yunus, Lille karşısındaki golüyle kulüp tarihine adını yazdırdı. 



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler