Yine ters köşe!
Son 4 ayda yaşanan olaylarda sert çıkışlar yapan Galatasaray Başkanı’nın söyledikleri hedefine hiç ulaşmadı. Yapılan açıklamalar ile ortaya çıkan sonuç birbirinin tersi oldu...
Türkiye Futbol Federasyonu ertelenen Galatasaray- Fenerbahçe derbisinin tarihini 13 Nisan olarak açıkladı, sarı-kırmızılı camiada eleştiri okları başkan Dursun Özbek'e çevrildi. Dursun Özbek iki gün önce yaptığı açıklamada, "Bizim olmazsa olmaz bir tarihimiz var. Derbiyi 28 Nisan'da oynamak istiyoruz" demişti. Ancak Galatasaray Başkanı'nın dediği yine olmadı.
Sarı-kırmızılı taraftarların sürekli istifaya davet ettiği Dursun Özbek'in son 4 ayda unutulmayan sözleri ve bu süreçte Galatasaray Kulübü'nün başına gelenlerin özeti şöyle:
Lynetta Kizer davası 1 Aralık 2015-Dursun Özbek: Sen kimsin Harun (Erdenay)? Bu işi bırak daha fazla ezilme! Sonuç: Harun Erdenay Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı olarak görevinin başında. Galatasaray'ın hükmen yenik kararı değişmedi ve Lynetta Kizer'in ligde oynamasına izin verilmedi.
UEFA-FFP süreci 22 Ocak 2016-Dursun Özbek: Ceza almayabiliriz. UEFA'yı ikna edebileceğimizi düşünüyorum. Sonuç: UEFA 2 Mart'ta Galatasaray'ı Avrupa'dan 1 yıl men ettiğini açıkladı.
Burak transferi 28 Ocak 2016-Dursun Özbek: Mustafa Denizli istiyorsa Burak Yılmaz takımda kalır. Sonuç: Burak Yılmaz, Dursun Özbek'in bu açıklamasından sadece bir hafta sonra Çin ekibi Beijing Guoan'a satıldı.
Derbi tarihi 26 Mart 2016-Dursun Özbek: Bizim olmazsa olmaz bir tarihimiz var. Derbiyi 28 Nisan'da oynamak istiyoruz. Sonuç: TFF dün gerçekleştirdiği toplantı sonucunda derbi tarihini 13 Nisan olarak açıkladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'in büyük planı: Vinicius yerine Haaland

Enes Ünal için transfer iddiası! Geri dönüyor!

Masuaku'dan ayrılık kararı!

Real Madrid'de zor denklem: Arda Güler ve Jude Bellingham

Oscar Bobb, Manchester City'den ayrılabilir

Weston McKennie: "Juventus'ta kalmak istiyorum"

Joao Neves için Manchester United açıklaması!

Javi Galan, Atletico Madrid'den ayrıldı

Konrad Laimer, yeni sözleşme bekliyor!

Kenan Yıldız'dan Juventus'a iki şart!






















