"11 kişiyle çıkacağız"
Teknik Direktör Riekerink, 13 Nisan’daki derbide Sneijder ve Hakan Balta’nın yokluğunu önemsemedi, “Üzülecek durumda değiliz. Sonuçta sahaya 11 kişiyle çıkacağız. Gerekli çalışmaları yapacağız” dedi.
Galatasarayımı<’da ertelenen Fenerbahçe maçının 13 Nisan’a alınması genel olarak camianın tepkisini çekti ama Teknik Direktör Jan Olde Riekerink bunu pek önemsemiyor.
Florya’da değerlendirmelerde bulunan Hollandalı hocanın, Sneijder ve Hakan Balta’nın yokluğuna karşın inançlı olduğu belirtildi. Riekerink’in konuya yine bir eğitmen gibi yaklaşarak, “Sneijder de Hakan Balta da bu takımın önemli ve vaçgeçilmez oyuncuları. Ancak şimdi üzülecek durumda değiliz. Gerekli çalışmaları yapacağız. Sonuçta 11 kişiyle sahaya çıkacağız” ifadelerini kullandığı öğrenildi.
Galatasaray’ımızda Riekerink’in pozitif yaklaşımına karşın, yöneticiler derbinin 13 Nisan’da oynatılmasının Fenerbahçe’ye çok büyük avantaj yaratacağı düşüncesinde birleşti. Sarı-kırmızılılar, “Aslında erteleme olmasa bütün şartlar bizim lehimizeydi. Çünkü o gün ne Sneijder ne de Hakan Balta sakattı. Şimdi ikisi de forma giyemeyecekler. Üstelik Fenerbahçe yorgun ve moralsizdi. Toparlanma için önlerinde bir takvim var” diye konuştular.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Harry Kane, Al-Hilal'in dev teklifini reddetti

Atletico Madrid, sezona 3 puanla başladı

Milan'dan 66 milyon euroluk transfer!

Barcelona, Joan Gamper Kupası'nı kazandı

Inter'de mutlu son: Curtis Jones

Real Betis'te anlaşma tamam: Troy Parrott

Arsenal'den Kenan Yıldız için 100 milyon euroluk çılgın plan!

Mourinho'dan Rodri için transfer itirafı!

Aston Villa, iki transfer birden açıkladı!

Musiala yine bayıldı! Sağlık durumunu açıkladı




























