Yılmaz Vural: ''Okan hoca, oyuncuya değer veren bir antrenör''
Tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural, Galatasaray'da ilk yılında şampiyonluğa ulaşan Okan Buruk hakkında övgülerde bulundu.
Fotoğraf : AA
Vural, Okan Buruk'un oyuncularla olan iletişimine dikkat çekerek Jorge Jesus ile kıyasladı; ''Okan hoca, oyuncu ile iyi bir ilişki kurabilen ve değer veren bir teknik direktör. Jorge Jesus'un ise daha dominant ve takımın önünde gözüken bir karakteri var. Okan Buruk hiçbir zaman takımının önünde gözükmeyen bir antrenör. Hiçbir zaman futbolcuların önüne geçmedi'' ifadelerini kullandı.
Tecrübeli çalıştırıcı bir dönem Hamza Hamzoğlu'nun bu tavrı sergilediğini belirtirken; ''Büyük futbolculara antrenörlük taslarsan hemen reaksiyon alırsın, Bir tarafta daha çok diktatör tarz vardı. Bir taraf ise daha çok oyuncuların isteklerini ön planda tuttu, güven verdi ve çok başarılı oldu. Hatırlarsanız Hamza Hoca'da aynı şekildeydi ve almadık kupa bırakmamıştı. Oyuncuya ısrar etmeyeceksiniz.'' dedi.
Yılmaz Vural son olarak geçtiğimiz sezon deprem felaketi nedeniyle ligden çekilen 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor'da görev almıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Walker'den Dünya Kupası öncesi şok karar

Robert Lewandowski'den geleceği için mesaj

Fabian Ruiz için açıklama: "Geri dönmek istiyor"

Juventus'tan Bernardo Silva için ilk adım!

FA Cup'ta kazananı penaltılar karar verdi

Rodri'ye hakem hakkındaki yorumları nedeniyle para cezası

Türk futboluna neredeyse denk: Bernabeu!

Alisson Becker, Galatasaray maçında yok!

Hakan Çalhanoğlu için sakatlık açıklaması!

Goretzka'dan geleceği için mesaj
























