Galatasaray'dan Romelu Lukaku'ya veto
Galatasaray, önerilen Romelu Lukaku'yu sakatlıkları, fazla kiloları ve ekonomik şartları nedeniyle geri çevirdi.
Hürriyet

Fotoğraf : AA
Galatasaray, kulübün ekonomik gerçekleri çerçevesinde şartlarını zorlayıp ülkemizdeki en yüksek garanti ücreti masaya sunarken Icardi ve menajerlerinin tavrı bekleniyor.
Ancak işin zora girmesi nedeniyle yeni bir yıldız golcü için de arayışlar başladı. Kulübe önerilen isimlerden biri ise Romelu Lukaku oldu.
Hürriyet'te yer alan habere göre; sarı kırmızılıların Belçikalı golcüye geçirdiği ağır sakatlık, aldığı kilolar, hem şartları hem de performansı göz önüne alındığında sıcak bakmayarak herhangi bir somut adım atmadığı belirtildi.
FORMASINI EDIN DZEKO'YA KAPTIRDI
Inter'de bu sezon formasını Edin Dzeko'ya kaptıran ve son 30 dakikalarda oyuna giren Romelu Lukaku, 37 maçta 14 gol atıp 7 asist yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Celta Vigo, evinde Sevilla'yı geçti!

Werder Bremen - Leipzig maçında gol sesi çıkmadı

Bundesliga'da küme düşen ikinci takım: Holstein Kiel

Arsenal'de Trossard'a yeni sözleşme

Flick: "Szczesny'nin kalmasını istiyorum"

Bellingham için ameliyat ihtimali!

Paul Scholes: "Finalde favori Manchester United"

Muhammed Salah: "Ben efsaneyim"

El Clasico öncesi Arda Güler müjdesi

Milan'dan geri dönüş!
