Yasin Öztekin'e müthiş teklif!
Kansas City'ye transferi gerçekleşmeyen Yasin Öztekin için sıcak gelişme var.
1 milyon 50 bin Euro'luk garanti ücretiyle Bilal Kısa'nın ardından takımın ilk 11'inde en az kazanan isim olan Yasin yazın tatil yapmadı.
Hamburg'da özel kondisyoner eşliğinde iki hafta çalışan gurbetçi yıldız kampa hazır geldi ve farkını ilk resmi maçta gösterdi.
Sporting Kansas City Teknik Direktörü Peter Vermes, wyscout (oyuncu izleme) yöntemi ile birçok maçını izlediği Yasin'in transferini istedi. G.Saray'da kazandığı paranın 3 katı olan 3 milyon Euro'luk teklife rağmen Yasin "Ben daha kendimi Şampiyonlar Ligi'nde gösteremedim" dedi ve kararı yönetime bıraktı.
G.Saray 7 milyon Euro isteyince transfer gerçekleşmedi. Premier Lig'den ismi sır gibi saklanan bir takımın da Yasin'i izlettiği ve devre arasında teklifte bulunacağı öğrenildi.
Galatasaray'a transfer olmak için ücretinin yarısını Erciyes'e ödemeyi kabul edip arabasını bile satan Yasin'in eski kulübüne ödeyeceği bir senet daha kaldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayern Münih 2 avans verip kazandı

Bayer Leverkusen, ilk yarıda fişi çekti!

Chelsea, derbi öncesi kayıp yaşamadı!

Manchester United'dan sürpriz Bruno Fernandes kararı!

Elche teknik direktöründen Arda Güler'e büyük övgü: "Tam bir fenomen!"

Pogba, Monaco'da geri dönüşe hazırlanıyor

Guardiola'dan Rooney'nin Haaland tercihlerine yanıt!

Hansi Flick'ten Lionel Messi yanıtı!

Spalletti'den Kenan Yıldız için sözleşme açıklaması!

Liverpool'a Wirtz'den kötü, Alisson'dan iyi haber!


























