Sneijder neden tepki koydu?
Soyunma odasında söylenen Wesley Sneijder'in öfkesi kupanın kazanılmasıyla noktalandı

Ankara'daki Osmanlı Stadı'nda oynanan Süper Kupa maçında dakikalar 77'yi gösterdiğinde tabela kalkmış ve Sneijder yerini Umut Bulut'a bırakmıştı.
Bu duruma bozulan Sneijder suratı asık şekilde kenara gelmiş, hocası teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun uzattığı eli zoraki sıkmıştı. Kulübede otururken tekmeliklerini de sahaya doğru fırlatan Hollandalı yıldız daha sonra soyunma odasının yolunu tutmuştu.
Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Sneijder'in kulübeye tepki göstermesinin nedeni...
ARKADAŞLARI SAKİNLEŞTİRDİ
Hollandalı futbolcuya göre o dakikada oyundan çıkması gereken asıl isim Podolski idi. Soyunma odasında, "Neden Poldi değil ben çıktım?" diyerek söylenen Sneijder'i kupa seremonisi için sahaya döndüğünde takım arkadaşları sakinleştirdi.
Tecrübeli futbolcu da sarı-kırmızılı taraftarlara üçlü çektirdi. Daha sonra da kırgınlığın uzamaması için hocasının yanına gidip sarıldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona, 9 kişi rakibini eforsuz yendi!

Pep Guardiola'dan Galatasaray için Ederson açıklaması!

Monaco 3 puanı 3 golle aldı!

Manchester City, yeni transferleriyle kazandı!

Sunderland, evinde West Ham'ı 3 golle geçti

Richarlison şov yaptı, Tottenham rahat kazandı!

Premier Lig'de tarihi an: 8 saniye kuralı ilk kez uygulandı

Pep Guardiola'dan Ederson açıklaması!

Villarreal evinde galip geldi!

Son şampiyon Liverpool, son anlarda galibiyeti kaptı!
