Sneijder neden tepki koydu?
Soyunma odasında söylenen Wesley Sneijder'in öfkesi kupanın kazanılmasıyla noktalandı

Ankara'daki Osmanlı Stadı'nda oynanan Süper Kupa maçında dakikalar 77'yi gösterdiğinde tabela kalkmış ve Sneijder yerini Umut Bulut'a bırakmıştı.
Bu duruma bozulan Sneijder suratı asık şekilde kenara gelmiş, hocası teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun uzattığı eli zoraki sıkmıştı. Kulübede otururken tekmeliklerini de sahaya doğru fırlatan Hollandalı yıldız daha sonra soyunma odasının yolunu tutmuştu.
Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Sneijder'in kulübeye tepki göstermesinin nedeni...
ARKADAŞLARI SAKİNLEŞTİRDİ
Hollandalı futbolcuya göre o dakikada oyundan çıkması gereken asıl isim Podolski idi. Soyunma odasında, "Neden Poldi değil ben çıktım?" diyerek söylenen Sneijder'i kupa seremonisi için sahaya döndüğünde takım arkadaşları sakinleştirdi.
Tecrübeli futbolcu da sarı-kırmızılı taraftarlara üçlü çektirdi. Daha sonra da kırgınlığın uzamaması için hocasının yanına gidip sarıldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Wirtz'ten kariyer itirafı: "Konfor alanımdan çıkmak istiyorum"

Liverpool'un büyük hedefi Alvarez!

Manchester United'da Bruno'ya izin yok!

PSG, 4 İngiliz engelini aşarak Şampiyonlar Ligi'nde finale çıktı

PSG, 4 İngiliz engelini aşarak Şampiyonlar Ligi'nde finale çıktı

Hakan Çalhanoğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde ilk peşinde

Premier Lig'i yıkan Fransız gücü: PSG

Napoli'den Kevin de Bruyne hamlesi!

PSG, Arsenal'i yıkarak finalde!

Harry Kane, rekorlarını şampiyonlukla taçlandırdı
