Yarsuvat: "2-0'da bile rahattım"
Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, 3-2 kazandığımız Kasımpaşa maçı sonrası açıklamalarda bulundu.
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, 2-0 geriden gelip 3-2 kazandıkları Kasımpaşa mücadelesinin ardından Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol'a demeç verdi.
Maçla ilgili gelen soruya Yarsuvat; "Çok zor ve güzel bir maçtı. 2-0'da bile rahattım, galip geleceğimizi düşündüm. Çocuklara itimadım sonsuz. Abdürrahim biraz rahatsızlandı, bir tansiyon problemi oldu demek ki." cevabını verdi.
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbinin sonucu sorulan Yarsuvat; "Ben kendi takımımla ilgileniyorum, diğer takımlarla ilgilenmiyorum. Gönlüm hep Galatasaray'dan yana. Şampiyonluk şansımız da %34." ifadelerini kullandı.
Duygun Yarsuvat, son olarak hafta içinde Mahmut Uslu ile görüştüklerine dair çıkan habere; "Nereden çıkartıyorsunuz, gazetede yazılan her şeye inanıyor musunuz? O zaman ona sorun. Her zaman buluşabiliriz ama, bunu da büyük bir olay yapmayın. Haberi olay şeklinde vermeyin." diyerek sözlerini noktaladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

FA Cup'ta kazananı penaltılar karar verdi

Rodri'ye hakem hakkındaki yorumları nedeniyle para cezası

Türk futboluna neredeyse denk: Bernabeu!

Alisson Becker, Galatasaray maçında yok!

Hakan Çalhanoğlu için sakatlık açıklaması!

Goretzka'dan geleceği için mesaj

Liverpool'da tek eksik Federico Chiesa

Xavi'den olay Lionel Messi iddiası!

Liverpool'dan Galatasaray öncesi çağrı!

Valencia, iki kere geriye düştüğü maçı kazandı!


























