Değişim! "Devrim mi, evrim mi?"
Her şey Galatasaray İçin Platformu” tarafından “Devrim mi, evrim mi?” toplantısında kara bir tablo ortaya çıktı.
Her şey Galatasaray İçin Platformu” tarafından “Devrim mi, evrim mi?” toplantısında kara bir tablo ortaya çıktı.
TT Arena’daki toplantıda üyelerin yorumları ve düşünceleri dikkat çekiciydi. Bunlardan bazıları şöyle:
Murat Ece: Yılda ortalama 130 milyon TL zararla dönemi kapatıyoruz. Bu zararla hiçbir yere varamayız. Ne garip ki; çalışanları milyoner, şirketi iflas etmiş bir kulübüz.
Sedat Doğan: Yerindelik denetimi yapılması lazım. Biz iş bittikten sonra denetliyoruz. Zaafiyet burada. Kulübün sahibine değil de profesyonellere bırakırsanız sonucu böyle olur.
İlker Canalp: Biz her seferinde aynı işleri yaparak farklı sonuçlar bekliyoruz. Banka faiziyle spor yapıyoruz. Bankalar para vermezse spor yapamayız.
Işın Çelebi: Vizyonlu, dürüst ve yalan söylemeyen bir başkan olmalıdır. Son 3-4 yıldır yalan söylemek normal hale geldi.
Altuğ Özarslan: Mayısta gelecek yönetimin, 1996’dan itibaren bütün ödemeleri bağımsız denetim kurulunca kontrol etmesini istiyorum.
Tunç Üner: Duygun başkanla görüştüm. Artık hırsıza hırsız demenin vakti geçiyor. Başkana hırsızlığı yapanların ismini verdim. O da bana 2 farklı isim verdi. Bendeki bilgiler de eksikmiş. Lüksemburg’da bir fon, bizim transferden aldıkları paralarla kulübün hisselerini satın alıyor. Yani bizim paramızla bizi satın alıyorlar.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick

Manchester United'da orta saha için büyük plan!

Roma, Axel Disasi için harekete geçti

Lewandowski'den sürpriz karar!

Monaco'dan Ansu Fati için karar!

Arda Güler'in brüt ücreti İspanya'da tartışma yarattı

Arne Slot: "van de Ven kontrolsüz girdi"

Hojlund: "Harika bir karar böyle görünür"

Lothar Matthaus'tan Harry Kane'e övgü

Zirkzee, şarta bağlı opsiyonla Roma'ya doğru!

























