Vazgeçilmez '3'
Teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray'da kadronun vazgeçilmezleri gözlerden kaçmıyor.
Webaslan.com

Zorlu mücadelede sakatlığı bulunan Engin Baytar'ın yerine kadroda olması beklenen Yekta'nın, maç sonrası attığı 'ya sabır' tviti, birçok kesim tarafından 'Fatih Terim'e yönelik bir eleştiri' şeklinde yorumlandı.
Kısa süre sonra bir açıklamada daha bulunan yetenekli orta saha oyuncusu, kendisine gelen tepkilere cevap verdi.
Yazdığının hocaya karşı bir tavır olmadığını ve yanlış anlaşıldığını belirten Yekta; "Yanlış anlaşılabileceğimi düşünemedim. Asla öyle bir saygısızlık yapmam. İsyanım hocama değildi. Yanlış anlaşılmalar olmasın" ifadelerini kullandı.
Başarılı oyuncunun sevenleri de ufak krizin çözülmesinin ardından, kendisini en yakın zamanda sarı-kırmızılı forma ile görme temennisinde bulundular.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Antonio Cassano'dan Rafael Leao'ya eleştiri!

Roma'dan Zeki Çelik'e yeni sözleşme!

Borussia Dortmund'dan 10 milyon euro'luk talep!

Barcelona'ya Yamal'dan müjdeli haber!

Wojciech Szczesny'nin hedefi Şampiyonlar Ligi!

Nottingham Forest'ta Postecoglou'nun koltuğu sallantıda

Rodrygo'dan derbi için itiraf!

Nemanja Matic: "Sadece futbol olduğu için şanslıydım"

Bayern Münih'te Upamecano'ya yeni sözleşme

Bayern Münih'ten yakın takip: Marc Guehi
